Iphone 4 USA

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Danko444
    Účastník

nazdar vsetkym tu mohli by ste mi pomocť? kupil som si Iphone 4 z usa z apple store 16GB neviete ako ho mozem odblokovať na slovenske simkarty?? a Aktiváciu Treba?

eraserv6
    Účastník

Dalsi pripad vidiny lacnej kupy uprednostnovanej pred zdravym rozumom.
    Odpoved je jednoducha, v sucasnej dobe nemas ziadnu sancu ak nie si ochotny prejst tymto procesom : http://cutyoursim.com/?page_id=70#ecwid:category=0&mode=product&product=3724982.
    Daj vediet ak budes uspesny :-)

Danko444
    Účastník

čo to jeee?:)

nopl
    Účastník

No to je riesenie, ked niekto kupuje nieco o com si nic popredu nezisti. Ale teraz maju pozastaveny predaj.
    Popr. http://www.redmondpie.com/unlock-4.3.2-ios-4.3.1-4.3-iphone-4-with-permanent-unlock/ na vlastne nebezpecie

sleepwalk3r
    Účastník

No este je tu sanca ze mas CDMA iPhone (kedze je z USA) a nepomozu ti ani tieto predrazene unlocky…

Macker2
    Účastník

(danko444) chlapec nemas sanec ale mozes pouzivat ako ako ipod :D … mam jednu i4 z rakuska blokovanu na T-Mobile AT a tiez neviem spravit unlock uz 5 mesiacov … a ste ked si kupil CDMA tak aky priekak lol

Danko444
    Účastník

a cez tu gevey Sim?

sleepwalk3r
    Účastník

gavey sim by teoreticky mohla fungovat (ak to je GSM a nie CDMA telefon) ale tato sim robi vzdy pri prihlasovani do siete hovor na 112. Mno a nedovodne volania na tiesnovu linku niesu moc koser a asi aj protizakonne.

howoarang
    Účastník

hej to je sice pravda s tym 112, ale ako som zi uz pozrel vela videei, tak tam tipek stlaci call na vytocenie 112 a hned to zlozi, cize je otazne z toho videa zistit, ci sa ten hovor dokaze aj spojit.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.