iPhone 4 problem

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #81398
    k3ep3r
    Účastník (Participant)

    Zdravim Vas, mam problem s iPhonom. Nie je moj tak sa Vam pokusim opisat problem.
    Po zapati iPhonu nenaskoci ziadna plocha iba si hned vypyta pripojenie na iTunes.
    Tak som ho pripojil na iTunes(mam najnovsiu verziu) stiahol sa novy softver (cca 50 min) a vyziada restore. Ked dam restore zacne sa instalovat a pri konci instalacie mi napise tento error :

    http://imageshack.us/photo/my-images/403/iphoneerror.jpg/

    potom sa restartne telefon a som tam kde som bol. Neviete mi prosim niekto poradit co s nim je ? Pretoze som ani na googli nenasiel nic o tom errore. Dakujem s pozdravom Marcel.

    #286659
    BUDAqK
    Účastník (Participant)

    už bol niekedy predtým iphone používaný? bol už predtým pripojený na itunes?

    #286710
    poper
    Účastník (Participant)

    daj ho do DFU
    http://goo.gl/H04Oq

    #288618
    Meciar
    Účastník (Participant)

    Problém je v tom, že ty a Tebe podobní , ste lenivý a povrchní na to aby ste si o tom čo-to prečítali …načo klameš ,že si nič nenašiel ,keď dáš do googlu – iTunes error 1 , tak hneď na prvej strane to máš…proste je to v tom, že apple nás núti dávať do mobilov vždy najnovší OS , teda momentálne 5.01,takže tá chyba znamená nasledovné .. zlý kábel ,usb,reštart PC a podné klasiky od applu .. zlý firmware,tedá ios,ktorý podla nich nepatrí do toho zariadenia, …pri konci to vypíše tú chybu 1…a to vtedy ako by sa mal mobil pravdepodobne reštartovať
    Potom taký ako vy robíte tržby applu :) a oni nie sú nútení nič vylepšovať a naďalej nám predávajú HOVNO ako čokoládu !!!
    RADA – nikdy ,ale naozaj nikdy neupdatuj mobil a ani iTunes ,keď máš všetko OK …keď chceš niečo inštalovať , rob to cez SHH,alebo inak ,len nie cez iTunes,lebo s pravdepodobnosťou,hraničiacou s istotou , :) sa Ti začne hneď niečo kaziť…Ja som dal iTunes na 10.5 a hneď mi padá baterka a je horúci…

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.