iPhone 4 – prejst na novy iOS5 alebo nechat stary

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 – prejst na novy iOS5 alebo nechat stary

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Majky81
    Účastník

Chcel by som sa spytat tí co mate iPhone 4 ci ste updatovali na novy iOS a ci nemate problem so slabsou vydrzou baterie, nedostupnost pri zapnutom tel. a podobne ? Vaham ci ostat pri starom iOS alebo updatnut, za odpovede a postrehy vopred dakujem

iPet0
    Účastník

Áno, updatoval som. Problémy s nedostupnosťou má len iP4S nie iP4. A čo sa baterky týka tak výdrž je celkom v pohode napr. za noc sa mi vybil zo 100% na 97%. Ak však máš untethered JB tak porozmýšľaj či sa ti to oplatí, lebo na iOS 5 je zatiaľ len tethered JB, ale už je pripravený aj untethered ale ešte nieje dostupný. Takže môj názor: KĽUDNE UPDATNI.

Majky81
    Účastník

je novy a JB nebudem davat, vdaka za radu zajtra idem na to :)

bloko
    Účastník

neodkladaj na zajtra

Jozef Remen
    Účastník

Rozhodne iOS 5.

Problemy s nedostupnostou nema ani iPhone 4S. Ma ich Telekom so svojimi cvakanymi starymi SIMkami.

babo
    Účastník

iOS 5 sa oplati aj pre 3GS, len tam to chce vacsinou fakt cisty setup a nerestorovat zo zalohy aplikacie s nastaveniami.

mrzo
    Účastník

Nechapem, ze este nemas iOS 5 – pridava tolko novych veci. Osobne som nemal ziadne problemy, ani tie, na ktore sa pytas, ani ine…

Martin Knezović
    Účastník

Ak sa môžem pridať, iOS 5 je lakává vec…no nezabúdaj na to že tak ako aj iOS 5 tak aj každý nový soft má veľa Bugov, verím tomu že zopár by sa ich tam našlo a neboli by malé, ja by som odporučil ostať na starom a keď bude mať tak 1 rok iOS 5 tak prejsť naňho pretože vychytajú veľa bugov. Mám priateľa ktorý pracuje pre Apple, hovoril mi že im chodí veľa sťažností ohľadne Bugov v iOS 5

Jozef Remen
    Účastník

Achnaton: neprevadzkuje iPhone v mission critical ulohach, na ktorych by boli zavisle zivoty alebo osud firmy :D

Nezvelicuj, ist po 1 roku na OS, ktory je vtedy stary je nezmysel.

Majky81
    Účastník

Chlapi ja ho len dnes vecer najdem pod stromcekom :) takze skor som updatovat nemohol, esteraz dakujem a prajem prijemne prezitie Vianoc

Martin Knezović
    Účastník

No potom chcem vidiet tie chyby a bugy ktore bude iOS mat…Nemala nahodou aj Vista a a j 7 bugy ked vysla? Nperechadzali vsetci spet na XP aby si pockali kym opravia vsetky bugy….A keby si mi chcel povedat ze Apple není Microsoft, tak áno je to pravda…ale majú veľa spoločného.

P4r4doX
    Účastník

Nahodou ja som presiel na iOS 5 a ziadne bugy, ktore by mi prekazali som nenasiel.

bloko
    Účastník

Achnaton: neplet ludi, ios5 je vyvazeny a odladeny system a nema nic spolocne s win. Ked chces zostat v minulosti (zrejme podla mena v dobe faraonov) a samozrejme ked mas iph3 tebe samemu sa ios5 instalovat neda a asi by si sa teda nemal ani do tejto temy zapajat.

Jozef Remen
    Účastník

Achnaton: teda desiatky milionov ludi s iOS 5 (na 4S iny nenajdes ani na iPade) pouziva takmer nefunkcne zariadenie? Tak?

Vies co, nevyjadruj sa k veciam, o ktorych vies %%. Fakt tuna vytacas svojimi kydmi. Prestan filozofovat ked danu vec nepouzivas.

iOS 5 pouziva SAP na cca 12000 zariadeni prave kvoli vylepsenym bezpecnostnym funkciam. To snad hovori za vsetko, ale to by si musel vediet, co SAP je.

bloko
    Účastník

chriss: ked chces, ja ti na nejake legalne app prispejem vacsinou stoja 0,79 E

raul
    Moderátor

Jozef, dobre hovoris, ale nie tolko vulgarizmov (myslim aj v inej teme..) lebo sem chodia aj neplnoleti – a my ich predsa nechceme pokazit, nech si to dopraju sami :)

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.