iPhone 4 – Po updatu na iOS 4.2.1 slabší výdrž baterie?!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 – Po updatu na iOS 4.2.1 slabší výdrž baterie?!

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Myxin
    Účastník

Zdravím vás, přátelé,

potom, co jsem svůj iPhone 4 zupdatoval na nejnovější verzi iOS, se mi zdá, že vydrží tak o 1/4 až 1/3 na baterii méně. Máte někdo stejný problém? Předtím, s verzí 4.x mi vydržel déle. Je to jen můj pocit, podložené to nemám. Ale ted‘ ho mám prostě za 48h vybitý a to volám tak max. 5min., na wi-fi je pořád a jen málo užívaný, 3G a celkově mobilní data jsou vypnutá. Žádné hry nebo tak něco. Prostě jen budík, hodina hudby na sluchátka, pár sms přes České sms aplikaci, 5min. hovoru a po 48h max. je mrtvý. Což se mi předtím nestávalo a při větší zátěži vydržel tak o 2 dny déle, total tak 4 dny. No a ted‘ kde je ten zakopaný pes?
    Co pomůže – restore?

Díky za opdovědi.

daimos
    Účastník

rozhodne skus restore a neobnovovat zo zalohy. ale nahraj vsetko nanovo. mas JB?

termix
    Účastník

Pokial mas JB, tak je to tym :) Ak si ho aktivoval tzv. Hacktivaciou namiesto tradicnej aktivacie, tak sa IPhone snazi stale ziskat push certifikaty a tak je furt pripojeny na nete a skusa a skusa…a to zerie baterku.

poper
    Účastník

vcera som mal sto percent a vybila sa dost rychlo /3g 8gb/.
    podla mna to bolo tou zimou

Myxin
    Účastník

Jailbreak nemám, nikdy jsem neměl. Je to možné, že je to těmi mrazy…

davo233
    Účastník

LiPo zacina branit chemickej reakcii az zima pri 0 stupnov takze pri takejto teplote sa vam zacne rychlejsie vybijat…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.