iPhone 4 na Slovensku

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 4 na Slovensku

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    okpentax
    Účastník (Participant)

Dúfajme, že to príde čoskoro. Prvá stopa = http://www.t-mobile.sk/iphone

Xfire
    Účastník (Participant)

tak uz pre biznis pausaly uz mesiac ponukaju iphona 4 predobjednavku na sept… za 200E

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

akonahle bude vonku 4 idem predat moje 3GS 32GB a stat radu na 4 :)

marco11SK
    Účastník (Participant)

Xfire na to si ako došiel? Ako si ho môžem objednať? Na stránke T-mobile nič nepíšu

Xfire
    Účastník (Participant)

kamosov foter ma biznis pausaly u Tmobile nejakych 20-30 .. a dostal doporucene formular na objednavku IP4.. ci predobjednanie sa to da nazvat… najprv oslovia firma jak vzdy tak isto to bolo aj pri IP4 tak vam poviem pravu je normalny clovek sa podla mna koncom oktobra dostane k IP4… este dobre ze ja som si ho kupil v UK :P

marco11SK
    Účastník (Participant)

do čerta nám niečo prišlo z T-Mobilu dnes, bodaj by to bolo to čo vravíš :-)

Xorpi
    Účastník (Participant)

Čo je super, iPhone 4 už by na Slovensku mohol prísť práve v tej tichej revízí, ktorá už problémy zo strácaním signálom nemá. Okrem iného, na Slovensku a Česku sa tento problém nevyskytoval ani pri „staršej“ generácií iPhone 4, takže môžme byť v kľude :) Super kvalita foťáku, luxusný display to sú pre mňa aspekty, pre ktoré je pre mňa iPhone 4 zaujímavý :)

termix
    Účastník (Participant)

pgsa: tak to uz jaky OT :D Pouzi google a vyhladavanie na fore, navodov je milion. Ale ked nevies kam „vlozit“ itunes, asi si to nechaj spravit niekomu inemu.

Xfire
    Účastník (Participant)

neviem ako rychlo sa vymenila revizia phonov dobre by bolo niekde najst od ktoreho serioveho cisla zacali opravu anten.. ja som nestihol v UK nakup 21.6 … a dostal som sa az do dalsej varky ktora sa posielala okolo 2.7 ….

na sk problem nemam ani v UK som vobec nemal… 3g siet je vsade ina tam vidim ze obcas klesne signal ak zakrijem celou rukou tel ale ak vypnem 3G tak signal max aj ked zakrijem rukou vobec sa nestrati…

vlk
    Účastník (Participant)

Ako viete že je nová revízia ? Nikde som o tom nečítal, hodte pls link

stefankelner
    Účastník (Participant)

Takym nepriamim dokazom o skorom prichode iP4 je, ze T-mobile ani Orange neponukaju iP3GS 32gb , aby si sami sebe nekonkurovali voci iP4 32gb … napr. T-mobile ponuka len 3G 8gb a 3GS 16gb a doplni to podla mna coskoro 1P4 32gb.

vlk
    Účastník (Participant)

ja chcem 4 16GB takze dufam ze sa mylis

cicolably
    Účastník (Participant)

no nechcem brať iluzie ale u nas bude možno koncom septembra
    druha vlna zemí (taliansko,belgicko,portugalsko a atd) čaká dalšie 3 týždne na telefony
    kým prejdu tieto krajiny a kým to príde ku naááám
    ajajaaaaaaaj

Xfire
    Účastník (Participant)

@stefankelner

ako vravim ja som videl ten letak pre biznis VIP uzivatelov jedna strana letaka je velky iphone a na druhej je formular…. 200E/kus pre VP bisnis

PaDoX
    Účastník (Participant)

Opravené revízie by mali byť od 27. týždňa

artim808
    Účastník (Participant)

Ak by mal niekto zaujem o novy neblokovany iPhone 4 zo zarukou neotvoreny jednoducho taky ako ho predavaju v apple samozrejme ze aj zo slovencinou mozete ma kontaktovat na miroslav_artim@zoznam.sk Som v USA mozem kupit a poslat na SK. Momentalny stav je ze stale ich nieje dostatok chvilku sa caka. Ja som na moj cakal tyzden. Co sa tyka sim kariet staci obycajnu simku vystrihnut do rozmerov micro sim a funguje to. Ja to tak mam nieje ziaden problem.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

v USA sa daju kupit aj neblokovane iPhone 4 ??
    pokial viem tak aj nedotovane su stale blokovane na AT&T

moje tvrdenie potvrdzuje napr. aj nasledujuca tabulka http://cl.ly/661c5d8c1bff5d521156

artim808
    Účastník (Participant)

Pytal som sa prijamo v Apple na predajni ak kupim iPhone 4 bez kontraktu ci je odblokovany a ci funguje aj v europe. Odpovedali mi ze kedze je bez kontraktu tak je odblokovany pre vsetky siete a ze bez problemov funguje aj v europe. Pozeral som si taktiez videa na youtube ako prebieha aktivacia iPhone v iTunes ak ma niekto kontrakt. Aktivacia prebieha uplne inac ako ked je telefon bez kontraktu. Ak je s kontraktom tak treba zadat tel cislo, SSN adresu, vybrat si plan a podobne blbosti… Bez kontraktu som ho len pripojil, prihlasil sa na iTunes a bol aktivovany…

Xfire
    Účastník (Participant)

@PaDoX

a je niekto officialne vyhlasenie ze su nove revizie? bo nikde som to nevidel

tyr
    Účastník (Participant)

2 septembra bude v ponuke v Orange….

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.