iPhone 4 Bumper

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    noker11
    Účastník

Zdravim, chcem sa opytat ci niekdo neviete, kde by sa dnes dal zohat original biely bumper na 4. Nasiel som toto: http://www.mp3.sk/akcia-bumper-pre-apple-iphone-44s-white-p-201673.html . Niesom si isty ci je to origo ked je cena o 1/3 nizsia ako v apple store. Dakujem

havrilko
    Účastník

Poviem ti to takto. Mal som original apple čierny, a vydržal mk 5 mesiacov. Teraz predávam na bazosi kupovane z ebay všeliake farby, asi pred rokom ked som to začal, tak som dal jeden kamaratovy, nech mi testuje za kolko sa zničí. On ho má do dnes. Čiže nerob si starosti s originálom, kludne si zožeň niaky fake z číny za 5€.

mynick
    Účastník

A ja ti poviem tak, ze som si kupil cinsky fake za cca 5E a vydrzal mi cca rok. Sok ale nastal ked som ho po pol roku dal dole a zbadal som ze ten kovovy okraj iPhonu je uplne doskriabany…

havrilko
    Účastník

Ja ho mám uuplne poškrabaný práve z toho originál apple… To je úplne jedno. A tiež som bol úplne v šoku.

mynick
    Účastník

@havrilko, tak neviem co si mal zac alebo co si s nim robil ale ja som si nasledne s novym iPhonom kupil biely origos bumper a dodnes na boku nemam ani ciarku.

havrilko
    Účastník

Ja som mal ešte ten čo dával Apple ako náhradu ža vypadávanie signálu…

wings400
    Účastník

Mate to jedno, oba su vyrobene v Cine :D

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.