iPhone 4 a rozbita obrazovka

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 a rozbita obrazovka

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83156
    Palac
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    mam taky technicky problem, kamosovi sa rozbila dotykova ploska po pade na zem, ale displej sam o sebe je funkcny a zohnali sme jeden novy nerozbity displej, len som zistil ze tam je pretaty jeden kablik, ktory je vlastne napojeny na zakladnu dosku a je potrebny pre zobrazovanie na displeji, ak to mal niekto rozobrane, je to ten uzsi kablik co ide od displeja. Tak sa chcem opytat, ci nahodou neviete, ci je mozne vymenit tento kablik z toho rozbiteho displeja na ten novy, kde je pretaty, alebo s nim nieco vymysliet, resp. ci by sla vymenit ta dotykova ploska z jedneho na druhy. Pripadne teda ci nemate najake nove originalne napady ako to vyriesit bez kupy noveho :)

    Dakujem.

    #297147
    burko1
    Účastník (Participant)

    kablik na digitizeri ani na displaji nevymenis. Dokonca iPhone 4 ma zlepeny displej s digitizerom a rozlepit ich je tak nachylne na poskodenie ze na 90% sa ti to nepodari prehodit. Najlacnejsi original co som nasiel zaq nejakych 75 eur mas tu novy aj s digitizerom: http://www.xmobil.sk/servisne-diely/175-displej-s-digitizerom-pre-iphone-4-original.html

    #297163
    burko1
    Účastník (Participant)

    Pripadne neoriginal za 50 http://www.123mobil.eu/product_info.php?products_id=12585. Len neoriginaly mavali ine vykreslenie farieb (aspon pri 3GS no a pri nahrade Retina displaya uz vobec neviem ako to bude vyzerat).

    #297167
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    burko1: neoriginal oproti originalu u ip4 je dost velky rozdiel. je to vidiet uz pri vypnutom LCD kde farba nie je cierna ale “strieborna” ci aka. pri rozsvietenom by to lajik nespoznal, ale samozrejme je vidiet rozdiel.

    #297482
    Palac
    Účastník (Participant)

    dakujem za rady, mna len zaujimalo, ze ci by sa to nedalo poskladat z tych dvoch, ved ako si pomozes tak :) ale aj tak sme objednali novy, tak uvidime co to bude zac

    #297627
    Butter
    Účastník (Participant)

    Ak by si chcel tak viem ti vymeniť za 70e aj s robotou kvalitný display na iPhone 4 menil som ich už kopu a nevidím rodiel medzi oriinálom v zakreslovaní farieb..originál sa nedá zohnať nikde iba OEM.

    #301068
    Anonymný
    Neaktívny

    Ale da da zohnat :) a za super cenu :) apple@fastservice.com novootvoreny servis v Apple store v Auparku KE…

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.