iPhone 4 8GB na svk?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 8GB na svk?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    zuzik
    Účastník

nemate niekto prosim dake zakulisne info, kedy bude iPhone 4 8GB v predaji na slovensku? Viete odhadnut jeho cenu? V apple store mi povedali, zevraj su uz v predaji v Rakusku za cca 200 eur. Divné, rakuska stranka applu pise o 519 eurách, tak teraz neviem. V CZ su dostupné? Vdaka za info! :)

zero0x
    Účastník

ja by som poprosil jeden z tych 200 eurovych

maiob
    Účastník

a naco ten 8GB? viac sa oplati urcite 16GB verzia myslim ze v CR to vychadza tak ze doplatis cca 300KC a mas o 8GB pamate viac nehovoriac o tom ze jazdeny iphone 4 16GB bude za omnoho priaznivejsiu cenu ako novy 8GB

zero0x
    Účastník

ok tak 16gb za 200€ + 300kc :)

re88ne
    Účastník

nemyslím si, že bude o 300KC drahsi!!! naopak si myslím, že 8GB je dobra voľba ! nie každý používa mobil na hudbu a pod. Mne stačí niečo odfotit, nejake veci do školy a je to ( 8GB by určite stačilo, mám 16GB už rok, a vždy mam voľne cca 7GB ale stačilo by aj 8GB verzia )
    ale tiez si myslim, že cena 200 eur je už veľmi nízka

zuzik
    Účastník

presne tak, ja som len student a 8 gb mi je na vsetky boky.. ide o to, ze by som chcela iphone kvoli roznym super funkciam no studentovi je celkom dost dat zan 500-600 eur, preto ma zaujala ta dobra cena, tak ze ci o tom neviete viac. povedal mi to kamos a este aj ten chalan v apple store, no na internete som teda nic pod 500 eur nenasla (za fungel nový). A kupit „jazdenu“ stvorku tiez nie je take easy, je to stale v podstate novy telefon, malo ludí predava…

maiob
    Účastník

super funkcie na iphone su ked tam mas super aplikacie, super aplikacie zaberaju miesto cize 8GB je pre ludi ktory ten telefon vyuzivaju velmi malo, a za ten minimalny rozdiel medzi 8 a 16GB je myslim velmi lahke sa rozhodnut, iOS5 zabera viac miesta 5mpx fotak robi fotky s vacsou velkostou cize miesto ubudne rychlo

http://store.apple.com/cz/browse/home/shop_iphone/family/iphone – ceny iphonov v CR su tu u nas budu o nieco malo vyssie predpokladam, cena za 8GB je podla mna vysoka 11990 > cca 480€ na tych 200€ rychlo zabudnite aby potom neprislo sklamanie
    tu je na tuto temu clanok:

Apple začal v ČR prodávat iPhone 4 8GB za 11 999Kč, za 111Kč navíc, získáte dalších 8GB paměti – A to se vyplatí!

a take argument yze staci mi 8GB mi nejako nejdu do hlavy ved to ze ma 16 alebo 32GB neznamena ze vazi 2x alebo 4x tolko, tak pokial je dobra cena preto to nekupit? na inzeratoch sa daju zohnat aj nove a za cca 450€ ich je dost

re88ne
    Účastník

@zuzik

ty tu hovoríš o cene 500-600 eur, ja si myslím, že ak sa potočíš tak najdeš 4 16GB aj za 300-350 ak ti nevadí „jazdenka“ ako píšeš… ( napr. na jednom nemenovanom inzertnom portále ich je dosť … nechcem menovať )

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.