iPhone 4

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Kosnek
    Účastník

Zdravim, mam zaujem si kupit iPhone 4 v najblizsich dnoch, no mam zopar obav. Nikto mi nevie povedat ci je to pravda, napriklad s tou antenou, je to velky problem tu na slovensku? Ma iPhone 4 este niake chyby o ktorych by som mal vediet? Alebo sa oplati pockat do leta kym vyde novy?
    Budem vdacny za kazdu informaciu, velmi sa mi ten iPhone lubi, no nechcem si ho kupovat zbytocne.

manimam
    Účastník

s tou antenou je to v pohode, ja som osobne nezaznamenal ziadne vypadky po pouzivani Iphonu 4 po dobu 4mesiacov.
    chyby nema ziadne, je to naozaj velmi dobry fon.
    ide o to co od neho ocakavas, ale myslim ze budes spokojny s kupou aj teraz.

Macker2
    Účastník

tak isto i4 mam od prveho dna co sa tu predava … s antenou nieje absolutne ziadny problem … okrem 3gs som mal vsetky iPhony a ale s i4 absolutna spokojnost … na to leto by som sa nespoliehal aj ked sa vyda novy iphone cca april – maj tak u nas bude tak september !

ale poradim cakaj a ked dojde i5 tak cakaj na i6 :)

Kosnek
    Účastník

ja som si minuly rok kupil Nokiu N900 no s tym telefonom nie som spokojny koli tomu ze tam nema skoro ziadne funkcie ktore maju ostatne nokie. Preto ho teraz predavam a idem si kupit ten iPhone, ci uz pouzivany zopar mesiacov alebo novy. Heh cakat sa mi moc nechce aj tak tam nebude niaky extremny prevrat, mne ide hlavne o telefonovanie, aby som tam mohol mat cely moj iTunes a vela aplikacii, takze asi je to spravny telefon pre mna :)
    PS: keby ste poznali niekoho kto predava, dajte vediet ;)

a dakujem za vase rady :)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.