iPhone 3GS vs HTC HD 2

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 3GS vs HTC HD 2

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 66 )
  • Autor
    raul
    Moderátor

jednoznacne HD2 :)

Swistik
    Účastník (Participant)

Mne ide aj o spoluprácu s kompom a kedže mam macbook tak HTC nie je pre mňa až taká voľba aj keď je to skvelý Fon.

raul
    Moderátor

preco si myslis, ze htc by nespolupracoval s notebookom? Co konkretne ti tam chyba? Ak nemas mac, pre notebook sa mi zda praveze htx ako lepsia volba.. Ci?

monicqa
    Účastník (Participant)

napisal ze ma mac :) ja si tiez myslim ze kvoli systemom je lepsi iphone, ale fajn ze je uz nejaka schopna alternativa. aj ked – ako je to s „appstorom“?

raul
    Moderátor

Asi som uz urcite zjavne na sto percent slepy :D Tak nic :D

Stanley1
    Účastník (Participant)

že majú nejaké problémy s čočkou, najprv povedali, že pár kusov a že to je HW, ked zistili, že sú to skoro všetky, tak povedali, že to je SW a riešia to, tak som zvedavý
    viac:
    http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?f=39&t=16181&p=130105#p130105

titinius
    Účastník (Participant)

ja si myslim (dufam) ze uz nebude dalsi „iPhone“ ale nieco s rovnakym nazvom lenze o 2 generacie dalej ako konkurencia, ked apple vyda nieco na telefonovanie :)
    neverim ze by vedome nepouzili vsetku najmodernejsiu technologiu (ako to robia vsade inde) a vedome si pohorsili voci konkurencii
    ako som napisal, apple zije z exkluzivity a nemoze si dovolit „zapadnut“ medzi ostatnych kym nema aspon 25% trhu s mobilmi pod kontrolou…
    takze silno potrebuje predavat viac a viac kusov a to nastane len ak vyrobi opat nieco MEGA :) nech uz po akejkolvek stranke (najlepsie po vsetkych)
    lebo mne 3GS pripada ako faceliftovany software update a povinny hardware upgrade, ale nic vynimocne voci konkurencii, ked sa nebavime o appstore ktory nema obdobu na svete
    tak dufam ze 3GS je len na preklenutie obdobia kym zistia co a ako vyrobit aby to bolo opat trhakom …

a co sa tyka HD2 vs iPhone tak:
    pokial ide o HW tak urcite HD2 (s vynimkou tepelneho dotykoveho displaya)
    pokial o software (UI) tak urcite iPhone
    pokial o sofware (aplikacie) tak urcite iPhone
    pokial by som nemal zakupenu ani jednu app pre iPhone a nemal telefon, tak by som sa rozhodol asi urcite pre HD2 (koli HW + zvlada asi vsetko co iPhone)
    ale kedze mam asi milion platenych app (skvelych app!) a nic mi v iPhone nechyba a je to uzasny telefon, tak nehrozi ze by som ho menil :) ale hlavne koli UI a poctu zakupenych app, urcite nie koli HW, lebo ten ma lepsi HD2

ja jednoducho nechapem co brani windowsu alebo nokii vyrobit proste UI ktore by bolo rychle stabilne krasne a aj lepsie ako to od apple, vsak na svete je tolko nadanych ludi ! nechapem to preco aj windowsom aj w mobile idu hlavou proti muru, vsak ked je to raz na kosostvorec, tak to urobim odzakladu ine ! a dobre predsa, lepsie je stratit par rokov vyhrabavanim sa z fekalii ako sa zahrabat tak hlboko ze sa uz nebude dat vyhrabat…

bawy
    Moderátor

titinius: ten posledný odstavec..je tak krásne a pravdivo napísaný, že len teraz hlavou prikyvujem :))

raul
    Moderátor

suhlas s bawym…

Kub1k
    Účastník (Participant)

titinius: a ty si niekedy videl aby v nokii alebo v MS riesili nieco logicky? ano, kazdeho normalneho cloveka napadne ze ak nieco nefunguje a lepsie fungovat nikdy nebude treba to od zakladu zmenit ale obavam sa ze to by si im to musel osobne ist vysvetlit aby to pochopili. ked v MS namiesto vydania novej verzie radsej urobia milion zaplat tak preco by sa unuvali zmenit tento postup :D

Stanley1
    Účastník (Participant)

len iP je často HW obmedzovaný SW, ako sme si z minulosti zvykli po čase novým FW odblokuje radu vecí, určite je to marketing.
    Najprv si ho kúpia ľudia čo si ho kúpia, aj keby to bola kalkulačka, potom dajú nový FW, aby presvedčili zvyšok,…
    appstore je to posledné čo ma trápi na HD2 to máš na 70% zadarmo to isté.

Nokia niečo buduje namiesto symbianu, uvidíme čo to povie, máme tú Android, webOS,…
    WM je sila zvyku ;-)
    Nedávno kamoš chcel NB (cena nehrala rolu) on sa o PC nikdy nezaujímal, vedel si max. spustiť IE, FF,… a to bolo všetko, tak som mu odporučil apple Air a je rád, učiť sa prostredie musel tak či tak, takže bolo jedno či Mac OS, alebo Win.

Apple keby znížilo ceny, tak majú megapodiel na trhu

wayne
    Účastník (Participant)

tak tak sam by som to nenapisal lepsie

wayne
    Účastník (Participant)

(reagoval som na titinusov prispevok nejak sa tu toho nakopilo :))

titinius
    Účastník (Participant)

dakujem za pozitivne ohlasy :)

hej hej, MBA je pecka :)

stanley1 a je aj instalacia taka jednoducha ako u iPhone? ze som niekde, kde je signal a kliknem, zadam heslo a do par sekund/minut sami nainstaluje akakolvek aplikacia do 10Mb ?…
    lebo napr mam skusenost so Samsungom (presny typ neviem, ale dotykovy) na ktory bolo treba 3 aplikacie v PC aby sa tam dala nahodit hra
    tak isto som mal N73 a tam trebalo kazdu aplikaciu najprv nejako cez 2 programy odblokovat (predlzit platnost jej certifikatu, ci co) a az potom to nejako nahodit a aj to islo len na 80%… tak neviem ako je to teraz,,,

este ma ale napada ze obrovska vyhoda iPhone je v display, a to nie v rozliseni alebo velkosti ale v tom tepelnom rieseni, lebo minulu zimu som bol na zastavke a mrzol som (asi -4°C) a mal som rukvice s ktorymi by som nedokazal ziaden touch display ovladat, lebo su moc hrube, lenze som chytil iPhone a perami som si zvacsil safari stranku :D ludia nechapali preco bozkavam telefon :) hh, ale naozaj to fungovalo, potreboval som tusim naliehavo zistit odchod autobusu, alebo tak nieco,,,
    jednoducho chcem povedat ze pri aj najnovsej omnii alebo inych samsungoch (ostatne znacy dotykove som nemal moznost osahat) je ten display straaasne narocny na tlak, inac povedane reaguje mozno v 75% pripadov ked chcete neico urobit, lebo nie vzdy odhadnete tlak, zatial co na iphone sa len obtriem vankusikom na prste a vsetko okamzite reaguje a krasne smooth plava kam potrebujem… doslova je to take plinule a jednoduche ako ked posuvate gumenu kacku vo vani hore a dolu, zatial co na samsungu je to ako posuvat dratenu kefu po chodniku, nie ze by to neslo ale neda sa to porovnat…

Stanley1
    Účastník (Participant)

titinius:
    určite nie, ale ja mám rád práve to, že to pripojím cez kábel a makám na PC, najlepšie bez potvrdzovania v zariadení. Práve hento nemám rád, niečo som ťahal do nokie cez ovi a po chviľke som sa na to vyprdol a spravil som to doma cez PC.
    Nokia valíš cez jednu. Certifokoval si to cez jednu, ale bolo to zadarmo ;-) a tony SW

HD2 má tiež kapacitný displey, len WM potrebuje nedstavbu, neviem prečo tam nedali Android.

nemôže porovnávať 2 rôzne displeje, je to ako LCD a PDP, PDP je proste lepšie (no flame ;-) )
    čiže na omniu nemôžeš ísť s prstom (nadstavba nie je riešenie) a zas naopak na HD2 zo stylusom, proste tie displeje sú robené bud na stylus, alebo na prsty, samozrejme treba k tomu SW, iP ho má hned, WM nadstavbu, lebo pokiaľ niečo spraví MS, tak budú vianoce 2020 :-D

titinius
    Účastník (Participant)

ja som to chapal tak ze to co ma iPhone je patentovane applom a teda nikdo na svete bez suhlasu to nemoze pouzit, a ze to je skor HW ako SW, to ze sa zachytava tepelna stopa prstu

neviem co je stylus, mozes v skratke?:)
    no neviem ci az take tony ako pre iPhone, skor by som povedal ze ani nie,,,
    a na iPhone mas tiez vela app zadara a ked si na MAC/PC tak si 1x zadas heslo a stiahnes barskolko app bez akych kolvek potrieb nieco certifikovat atd,.. mi nehovor ze na nokiu je to jednoduchsie:)
    aj ked OVI som nepouzival

pepa007
    Účastník (Participant)

tak z velkým zpožděním se připojím do diskuse: ty voe vždyť to HTC běží na WINDOWS MOBILE 6.5 !!! to je ta největší sračka co se dá do telefonu dát. to nemůže být dobrej telefon, ani kdyby se v HTC rozkrájeli. to že se jim povedlo zamaskovat home screen je hezký, ale pod tím zase najdeš hnůj. a v HTC to dobře vědí, takže přecházejí na Android.

titinius
    Účastník (Participant)

:D no vsak o tom tu piseme, ze hlavnou chybou je UI a OS :)
    ale mna zauima ako je to s tym displayom u iPhone, je to patent na SW alebo HW ? alebo ako?:)
    vid moj vyssi prispevok:)

wayne
    Účastník (Participant)

vsak aj iPhone sa da ovladat stylusom, do 20e sa da kupit magneticky stylus v pohode, rovnaky by mal fungovat na HD2… Zaraza ma ze HD2 nema android 2.0 ako napriklad milestone/droid. ak by ho mal, tak.. by to bol skvely kusok… alebo aspon lepsi ako teraz :)

titinius
    Účastník (Participant)

co je to ten stylus? to je HW ?.. kto to vymyslel,,?…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 66 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.