iPhone 3GS 32GB sw: 3.1.2 ako na JAILBREAK

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 3GS 32GB sw: 3.1.2 ako na JAILBREAK

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    Rudolfo78
    Účastník (Participant)

Zdravím, možno niekoho vytvorením tohto vlákna pobúrim (veď je tu toho ako maku), no moja otázka znie:

„VIE NIEKTO ČISTÝ A JASNÝ POSTUP NA JB SPOMÍNANÉHO IP KUPOVANÉHO 6-12-2009 v ORANGEI SR?“

Celý deň brázdim MACBLOG fórum, iphone.cz fórum, Piratebay a neviem čo všetko ešte, no ani jeden postup na mojom IP nezabral (skúšal som PWNAGE TOOL 3.1.4 ten ako som zistil funguje iba s UŽ JB IP, aj BLACKRA1N – ten zasa po vypísaní hlášky že je všetko OK keď sa má IP reštartnúť a objaviť sa app BLACRA1N v IP, dostane môj IP do restore MODE a iTUNES ho restorne do pôvodného stavu). Má niekto skúsenosť s takýmto novým IP?

Za stručný a jasný popis vopred ďakujem.

ejo333
    Účastník (Participant)

ja.. som to tiež riešil istý čas zajtra tit o sem napíšem večer ak ma nik nepredbehne .. iphone som si kupoval v podstate týždeň pred tebou…
    a firmware ma ten istý…
    a nejako s ami to podarilo :D…
    kln teraz sa mi nedá .. tak azjtra ak ma nik nepredbehne…

icefire
    Účastník (Participant)

Prva a najdolezitejsia vec:
    kukni na krabicku iPhonu a opis sem Serial No.

Potrebujem to vediet ohladom toho, aby sme vedeli, ci sa na tom 3G S-ku da spravit len docasny alebo trvaly Jailbreak, podla tyzdna vyroby.

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

2 ejo333: dík, kľudne to sem zajtra napíš…možno to pomôže aj iným…
    SN: 88947S2C3NR

ygy
    Účastník (Participant)

to znamena ze mas novy iboot a tak ked spravis jb a iphone vypnes tak sa ti ako kebym zablokuje a musis ho pripojit k itunes a spravit jb odznovu :D

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

dobre…najprv ten JB musím nejako narvať do IP…potom budem riešiť iné veci… :D

icefire
    Účastník (Participant)

Mas smolu, osobne by som to neriesil teraz, vzdy ked ho vypnes/restartujes/sa ti vybije, prides o cely JB, ako aj aplikacie z Cydie/Rock/Snow, takze to radsej nechaj tak, kym to bude fixnute.

Nestoji ti to za tie problemy. Kedze si to sam nevies ani po precitani navodov nahodit do iPhonu, silne pochybujem, ze chapes zavaznosti situacii a dosledkov, ktore plynu z takehoto JB.

A este ta potesim: vsetky 32GB 3G S z T-Mobile, ktore sa teraz este predavaju su z 39 a 37 tyzdna :D

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

ďakujem za prednášku…no moja otázka na začiatku vlákna znela inak…btw: robil si JB tohto modelu IP? silne pochybujem, že áno…viem veľmi dobre, že po reštarte IP mi JB zmizne…čítal som o tom dnes asi 1000x..ale znova opakujem…najprv by ten JB musel fungovať…čo som zatiaľ použitím a dodržaním všetkých krokov v posupov nedocielil…thats all…poprosím reagovať na danú otázku (POSTUP JB PRI DANOM IP) a nie výklad o závažnosti a pod…ďakujem

dzankou
    Účastník (Participant)

poslal som ti email
    Vsetko ide:)

raul
    Moderátor

asi ti chceli poradit, nie?

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

2 dzankou: ďakujem už na tom pracujem
    2 raul: viem, no otázka znela inak ako jeho odpovede (potom z takýchto vlakien vznikajú nekonečné témy s XY príspevkami, ktoré v podstate nič neriešia), preklikal som dnes už X takých tém s názvom (ZARUČENÝ POSTUP JB…) a po prečítaní 50tich príspevkov som sa nedostal nikam..

ejo333
    Účastník (Participant)

no návod uz ams . asi aj funkcny… ale co yb t amohlo zaujimat ja tiez mam ten problem s jb al eenni to rpoblem pretoze ak si nainstalujes z cydie aplikáciu appsync 3.0 tak potom mozes aj tisickrat restartnut iphone ale aj tak ti to tam ostatne a normálne ti pojdu ipa aplikácie z netu … takze nemaj strach ..
    problem moze byt akurat s ibluetooth ale ten zahvilu yvriesim :D…
    ak cokolvek nebudes vediet ozvi sa na skype mnii-angelo
    mam tiez novy 3gs takže asi tak :D.. a uz som tu napisal dost toho ako an forum co som aml problemy anejako som ich zatial vsetky vyriesil :D …

ales_23
    Účastník (Participant)

Rudolfo78 alebo ejo333
    vedeli by sme mi pls poradit ako sa vam to podarilo vyriesit ? tiez mam rovnaky problem s IP ze po jailbreaku zamrzne a jedine mozne je restore :(
    velmi by pomohol ten navod. dik

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

2 ales_23: …bohužiaľ stále to nemám ani ja JBnuté…ejo333 síce spomínal, že má postup a nie je s tým vôbec problém, no doteraz mi ho nedal a vraj jemu sa to v pohode podarilo cez blackraina…mne nie..phone zamrzne a ide iba restore…ako tebe…

daimosko
    Účastník (Participant)

ja som sa docital:
    Jde o to, jestli je váš iPhone 3GS vyroben v týdnu 40 nebo vyšším – ty mají nový bootloader, který jakmile se vypne ztratí JailBreak (týden 39 a níže mají starý, který lze bez problémů bootovat).
    Najdete to v nastavení Nastavení>>Obecné>>Informace>>Sériové číslo a pokud tam máte číslo 87838XXXXXX (to poslední dvojčíslí – 38 je verze iBoot), takže byste tam nejspíš měli mít číslo 40 nebo vyšší.

Já mám Sériové číslo například 85836VZYY7H (tzn. že byl vyroben v 36. týdnu).

Vy můžete jen čekat než se objeví novější verze Jailbreakování (pro tyto iPhony), nevypínat iPhone, po každém vypnutí spustit BlackRa1n.

EdDy
    Účastník (Participant)

sakra, 42 x(

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

ja mám, 47 q:/

Anonymný
    Neaktívny

Cafte, dobra sprava uz sa daju Jailbreaknut aj Iphone s novym Iboot http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7425

babo
    Účastník (Participant)

ale ved redsn0w je uz dlho, uz vysla aj 0.92 verzia (a nie je beta). Ale stale pre 3GS po 40 tyzdni je len vo verzii thetered. Cize jedina prekazka je, ze po restarte telefonu treba pripoit opat ku pocitacu s redsn0w a frci sa dalej (samozrejme ale nie je to uplne ono)

gbr8
    Účastník (Participant)

ahoj ludia. chystam sa na jailbreak a chcel by som sa spytat ci uz niekto vas spravil JB na iphone s fm 3.1.2 vyrobenom po 40 tyzdni.
    resp. ci spravil niekto tuto vyssie uvedenym sposobom JB s redsn0w a ze ci to funguje spravne?
    alebo ci ma niekto na takom telefone JB s blackra1n a ze ako to funguje?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.