iphone 3g restore 1015

Domov Diskusné Fóra Nezaradené iphone 3g restore 1015

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Bennis
    Účastník (Participant)

caute, viem ze uz tu su 4 temy k tomuto problemu. Ale uz 2 dni sa pokusam najst nejake riesenie, alebo navod a nic mi nefunguje. nemozem sa dostat do DFU modu, lebo mam slabsi home button, (neviem kedy je stlaceny) tak by som sa chcel spytat ci sa to neda nejako obist bez toho…a ak mozem poprosit dodetailov vysvetlenie na mac os x, lebo som z tej chyby uz na nervy…
    Dakujem moc…

MoRFi
    Účastník (Participant)

vies aspon potvrdit ci sa telefon dostal do DFU? pocas DFU by ti ho Mac mal nacitat, no ale telefon ma ciernu obrazovku…

Bennis
    Účastník (Participant)

raz som sa „skoro“ dostal…preblikol mi, mal som ciernu obrazovku, ale ked som pustil fixrecovery, tak mi napisal ze ho musim dat do DFU modu, takze som sa tam asi nedostal…teraz som nasiel jedno video na youtube s tinyumbrella a firmwarom 4.1 tak to idem skusit…snad to pojde…

MoRFi
    Účastník (Participant)

no mozno ho nemas v DFU ale v recovery mode
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034

Bennis
    Účastník (Participant)

mozem sa spytat, on to robil na wine, ale ja v os x, tam je ze drzat shift a kliknut na restore…ale ked to urobim, neotvori sa mi nic, nevies ako tam dam ten stiahnuty firmware?
    http://www.youtube.com/watch?v=BVhx8XjXqz0
    v cca 2:50 je ta „operacia“

MoRFi
    Účastník (Participant)

ja som win user, takze neviem ktore to je tlacidlo ale urcite nieco okolo :) comand alebo nieco take skusaj okolo CTRL :)

Bennis
    Účastník (Participant)

ked pojdem cez itunes library, a potom v iphone software updates vymazem 4.2.1 a nahram tam tu 4.1 pojde to myslis? o_O

Bennis
    Účastník (Participant)

je to ALT :D
    ale mozno by to slo aj cez tu library…dobre, teraz len nech to frci uz…

MoRFi
    Účastník (Participant)

tak asi ALT, ja neviem :) daj vediet ako si dopadol

Bennis
    Účastník (Participant)

no takze, ide to 100% :) odporucam tento navod pre uplnych zaciatocnikov, ako som ja :)
    dik za pomoc MoRFi :)

MoRFi
    Účastník (Participant)

v pohode, ak je blokovany a nebudu ti ho chciet odblokovat, napis mi na ondronad@gmail.com a poradim ti na dialku ako ho odblokovat, ak by si s tym mal problem.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.