iPhone 3G bežiaci na 4.2.1 firmware

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 3G bežiaci na 4.2.1 firmware

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Martin Knezović
    Účastník

Dobrý deň,
    mal by som ohľadne tohto otázku. Kamarát mal na iPhone 3G 8GB firmware 4.2.1 a fungoval dobre, bez seknutia. Ja som si dnes kúpil iPhone 3G 8GB (financie mi nedovolili lepšie) a mám tam 3.1.2, no všetci čo som sa pýtal mi povedali že mi to bude sekať jak o život, tak jak je možné že jemu to nesekalo? Sám som jeho telefón restoroval na 4.2.1 a všetko išlo ok. Viete mi povedať prečo? A či si môžem aj ja tam dať 4.2.1? ďakujem za odpoveďe.

eraserv6
    Účastník

Je vseobecne zname aj podla mojich skusenosti ze pre iphone 3G je iOS 4.2.1 zu viel.
    Radim ostat pri 3.1.2 a neupgradovat na 4.2.1.

Martin Knezović
    Účastník

Aha, ďakujem, no len mi vadí že už veľa aplikácií do toho nehodím. Aká je šanca že môj iPhone budem málo alebo nebude vôbec sekať?

Martin Knezović
    Účastník

Prišiel som na odpoveď, áno je šanca pokiaľ iPhone bol vyrobený pred menej ako 4 rokmi, pretože odvtedy sa vyrábajú s väčším výkonom, samozrejme nie ako 3GS ale len o niečo lepším ako 3G pred 5 rokmi. A zrýchliť sa dá pokiaľ si vypnete Spotlight. Je to v Nastavenia->Všeobecné->Spotlight vyhľadávanie. Aspoň mne to ide.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.