- Toto téma obsahuje 26 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi, 2 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPad mini vs. Nexus 7
diky moc ludia…z toho co mi pisete mi vychadza ze kupit iPad kedze budem mat Mac.
– no pre mna je dolezita cena tak uvidime :)
a na tento tablet co hovorite:
http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/25294-nejvybavenejsi-tablet-za-4300-kc-lepsi-nenajdete?fb_action_ids=2481110883253&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Sice som chcel nieco male, no za tu cenu to asi stoji :)
Ten som si kupil – hlavne kvoli hrubke..
Kyval sa mi totiz stol a presne tolko mi chybalo, tak som to podlozil.. Musim povedat, ze zatial to drzi, podlozeny stol sa ani nepohne.. Nestazujem sa…
Ja som si kupil U18GT, tiez Cube nieco nieco Deluxe alebo tak.. Nie ze by som bol masochista, ale potreboval som nieco na development pre Android (a dat viac nez 100 eur za android som nemienil)…. No a cuduj sa svete, adb cez USB na Macu nejde :)
„S budoucím upgradem ale spíše nepočítejte“
Za iMac vyvalíš kopec peňazí a za iPad mini nie? Príde mi to divné…
som fotograf, priorita je mat stolovy pocitac, takze ano, vyvalim za to peniaze
tablet som vzdy odsuzoval, no kedze koncim s notebookom a prechadzam na stolovu vec, tak sa mi hodi nejake zariadenie „do ruky“
a neskor som pochopil ze za rozumnu cenu moze mat clovek pocitac, gps na cesty a do auta v jednom
Keď ideš na to takto tak rozhodne iPad mini, keď už máš ten iMac