iPad Air – dostupnost

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPad Air – dostupnost

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #97031
    mavin
    Účastník (Participant)

    Objednal som si novy iPad Air 128 GB Wifi Gray verziu, ale obchod mi stale nevie poskytnut blizsie informacie o jeho dostupnosti. Co tak sledujem obchody tak skladom som ho nevidel nikde. Ake mate skusenosti s dostupnostou iPad Air tabletu? Videl uz niekto z vas dostupne 128 GB verzie? Zacinam mat pomaly obavy ci sa ho vobec do konca roka dockam. Pripada mi to tak, ze sa na trh dostali iba 16 a 32 GB verzie.

    V tomto ma apple velmi sklamal. Opakuje sa historia z minulych rokov ked som zufalo zhanal novy iPod 64 GB , rok na to iPhone 5 (neviazany, tak som nakoniec po 2 mesiacoch zobral aj 16 GB verziu). Apple odprezentoval dostupnost aj na Slovensku od 1. Novembra ale podla mna je sakra velky rozdiel medzi dostupnostou a moznostou si objednat a zaradit sa do nejakeho poradovnika. Vrha to na znacku posadnutu dokonalostou neprijemny tien ked nedokaze rozlisovat vyznam svojich slov. Predpokladam, ze za vsetkym tymto stoji velka paranoja apple vyrabat dostatocne mnozstva produktov na sklad pred ich uvedenim na trh aby minimalizovali uniky informacii. Je to skoda. Internet bol aj napriek tomu plny velmi kvalitnych spekulacii a prakticjy kazdy, kto sa o to trosku viac zaujimal vedel priblizne uz pred uvedenim vyrobku na trh co moze od novinky ocakavat.

    #369610
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    Práveže o iPade Air si nepamätám nič, že by uniklo. Ak niečo, tak veľmi málo. Vedelo sa, že nový iPad bude, to je jasná vec, ale toto nikto nečakal :)

    #369612
    mavin
    Účastník (Participant)

    @Dr.Exit: to ze sa to nedostalo az k tebe neznamena, ze nic neuniklo… a okrem ineho pouzil som slovo “spekulacie”… a to ze boli dostatocne kvalitne si staci dat do googla napr. spojenie “ipad 5 rummors” a medzi inymi najdes aj tuto stranku: http://bgr.com/2013/10/21/ipad-5-rumor-roundup-what-to-expect/

    kde sa jasne pise:

    First and foremost, we know the tablet will get a complete design overhaul. As revealed all the way back in January, Apple’s fifth-generation iPad will adopt a whole new look that more closely resembles the iPad mini. It will be smaller, narrower and lighter than the fourth-generation iPad, but it will still manage to pack in the same high-definition 9.7-inch Retina display.
    ………….
    According to a huge gallery of high-quality photos that leaked recently, the new iPad will be made available in space gray and black in addition to the old silver and white color combination.
    …………
    Beyond that, we’re likely looking at a slight bump in specs highlighted by a new 64-bit Apple processor, possibly branded A7X.
    …………

    jedine s cim prekvapili bol nazov.

    #369613
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    To boli veci, ktoré boli logicky vývojovo jasné čiže to vôbec nerátam. Jasné, že som také veci aj na 9to5mac čítal, ale nebolo to ako napríklad pri iPhone 5C ako unikli priamo fotografie zhotovených zariadení a tak.

    #369614
    mavin
    Účastník (Participant)

    v podstate som sa ale v tomto vlakne pytal na aktualnu, realnu dostupnost, tak je mozno aj skoda, ze tu debatujeme o niecom inom. Netvrdil som, ze nieco uniklo (slovo “spekulacia” nie je v ziadnom pripade synonymum k “uniku informacii”) napriek tomu si reagoval, ze podla teba neuniklo nic. WTF?

    #369615
    dfx
    Účastník (Participant)

    Na ceskej stranke Applu je dostupnost 5 – 10 dni.

    http://store.apple.com/cz/buy-ipad/ipad-air

    Ale Apple uz tradicne serie na Slovensko, takze mozno bude na Slovensku do Vianoc.

    #369625
    Common
    Účastník (Participant)

    mne je uz trapne to tu viacmenej spominat ale ja napr. cakam na CTO iMac od 26.9., tak asi tolko o dostupnosti…

    #369626
    mavin
    Účastník (Participant)

    @Common: nestras!

    #372016
    Stephan
    Účastník (Participant)

    zdravím Vás, dosť nemilé čítanie, nakoľko som si chcem objednať iPad Air 128GB Cellular… a taktiež ho neviem nikde zohnať… máte niekto typ, resp. ste už niekde na SVK postrehli aby bol skladom? :)

    #372024
    raiden
    Účastník (Participant)

    v centraly v BA istyle…maju ho tam skladom a dokonca aj v Poluse….dnes som tam bol

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.