iPad 2 skriabe sim kartu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPad 2 skriabe sim kartu

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #77899
    AppFan
    Účastník (Participant)

    Zdravim Páni, mam mensi problemik s micro simkami. Akonahle vlozim micro sim do iPadu 2 a nasledne vyberiem, daju sa na simke vidiet tri zvisle vyryte ciarky. Cim viac to zopakujem tim hlbsie su ryhy. Moj dvojmesacny iphone 4 to robi tak isto. Ako nechapem bud ci je to na tesno alebo je zla sim. No jednu som si uz znicil a nie som ochotny si bezat vymienat dalsiu sim. To ked dva razy mesacne chcem vymenit sim tak nevydrzi ani pol roka. Dost ma to stve bo nevidim v tom vyznam, iPad pouzivam ako primarny pc, sem tam si potrebujem nahodit do notebooku net, hottspot ma len iphone, ten mi tu sim neprecita.

    Vdaka vopred za rady,

    #265933
    igino
    Účastník (Participant)

    Pristroje su so sim kartami spojene mechanicky. Takisto poskriabano vyzeraju usb porty, pamatove karty vo fotakoch, baterie v pristrojoch atd, atd…..
    Otazka: naco vkladas a vyberas, predpokladam viac krat, sim kartu? Ja osobne som ju vlozil do iP4 a este ani raz nevybral…..

    #265936
    AppFan
    Účastník (Participant)

    Raz maximalne dva krat Mesacne potrebujem prehodit 3G internet s ipadu do modemu na pc. Podla mna su na svete ludia ktori bud cestuju alebo z nejakych pricin potrebuju prehodit simku. Ked si ju znicia po 3 prehodeniach ako ja tak je to cudne. Vobiec nie som pc antitalent ani debil, len nerozumiem ze na mojom starom 3GS som podobnu vec neriesil sice tam nebola micro sim ale to nie je podstatne.
    Neexistuje nejaky sposob ako zdielat internet z ipadu na pc ? Ked uz tie sim karty musia byt nedotknute.
    Usb porty, pamatove karty a jedalensky pribor ma velmi nezaujima lebo vsetko sa casom opotrebuje, ale nie za mesiac, kedy som dva krat prehodil sim z ipadu do 3G modemu.

    vdaka vopred za dalsie rady

    #265942
    marco11SK
    Účastník (Participant)

    sprav jailbreak a nahoď na iPad MyWi

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.