iPad 2 kalendar

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    -erik-
    Účastník

Ahojte, mam mensi problem a to, ze na iPade v aplikacii Kalendar nemam to „+“ na vytvaranie udalosti, dnes som skusal preinstalovat soft a nic… nejaka rada? Ď

Matt21
    Účastník

Aky soft? Nepouzivas original Calendar app od Apple? To + by tam malo but v pravo dolu.

-erik-
    Účastník

praveze to v tom Calendar original od apple! … a to + tam proste neni :D som sa bol pytat aj v apple predajni a tam mi nevedeli poradit, ale povedali ze niesom prvy kto to tam nema :-/ tak asi budem musiet pockat ma upgrate :-/

Matt21
    Účastník

syncujes ten kalendar s google? moze to robit problemy

-erik-
    Účastník

praveze vobec som nesynchronizoval kalendar, len kontakty… ale zajtra ho skusim zosynchronizovat s outlookom a co to spravi :-/

Flexo
    Účastník

zistil si niečo ?:( lebo ja mám taký istý problém a tiež som myslel že ios5 to vyrieši a nič :( ani na pipomienkach ho nemám a to by som teda velmi rád využíval…hnevá ma to

onlineman
    Účastník

V prvom rade by som išiel do nastavení -> mail, kontakty, kalendáre a vybral aspoň jeden „synchronizačný účet“ , či už mailový alebo icloud. Predvolený kalendár môže byť „home“.
    V kalendáry pravo hore je zobraziť všetky kalendáre. Treba vyskúšať vypnúť iPad. +by malo byť v pravom dolnom rohu.

Flexo
    Účastník

hm mne tie synchronizácie nejdu teda tie účty nedajú sa nastaviť a ani icloud v ipade…neviem si s tým rady:(

Flexo
    Účastník

icloud na pc mi ide tam mám aj to „+“ tam sa mi dajú prídávať no na ipade mi to ajtak nezobrazí….

-erik-
    Účastník

nejde to ani mne… no nikdy som sa viac netesil na aktualizaciu softu ako teraz :D snad to odstrania :-/

-erik-
    Účastník

tak vysnivane + sa mi zobrazilo… po xy tom skusani synchronizacie cez icloud, kde som si vytvaral udalosti… proste sa mi zjavilo aj v ipade :))

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.