Ipad 2 a Retina applikacie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ipad 2 a Retina applikacie

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    sategi
    Účastník (Participant)

Ahojte

Som presvedceny o kupe Ipad-u 2 ale mam par otazok kedze som nikdy Ipad 2 nevlastnil.

1. Mam mnozstvo applikacii na IP4 zakupenych, co ked napriklad hra nie je pre rozlisenie IPadu ale retinu pouziva… zobrazii sa mi na IPade v okienku ako 960* 640 alebo ako 320*240 ? Mojim snom je hrat Monkey Island na veelkom displayi

2. ked budem chciet mat niektore skladby v IP4 a niektore len v Ipade da sa nejak Itunes nastavit aby hudobna kniznica bola pre kazde zariadenie osobitna ? lebo na IP4 mam 12 GB hudby a nepotrebujem mat tu istu na Ipade

3. Chcem kupi cisto WIFI verziu, ma niekto odskusanu funkcionalitu zdielania internetu IP4 – > Ipad ?

4. da sa Ipad nabijat standartne cez USB ? ako napriklad Iphone 4

5. nejake tipy kde IPad 2 zohnat ? kupil by som..niekde som cital ze vo Viedni ho maju ale nikto blizsiie nespecifikoval v akom obchode pripaden v akej obchodnej sieti.

Dakujem !

J4r0
    Účastník (Participant)

1. V Cydii store (potrebujes JB) sa da kupit RetinaPad . Aplikacie s podporou retiny ti pojdu v 960×640. Ja tak mam RealRacing2 pretoze nemienim platit za to iste 2x (Real Racing2 HD)

2. Vytvoris si dve kniznice a pre IP4 si nastavis sync s inou kniznicou ako pre iPad.

3. vsetko funguje jak ma

4. ak iPad dam na USB tak mi napise ze sa nenabija ale vsimol som si ze po dlhsiom napojeni stav nabitia baterie stupol hore.

max7323
    Účastník (Participant)

5. mediamarkt na kraji viedne cca 25 min od BA

sategi
    Účastník (Participant)

Dakujem velmi pekne za komentare !!!

iMartin
    Účastník (Participant)

2. Pri nastaveniach synchronizacie si vies v sekci Music nastavit co chces a co nie pre kazde zariadenie.

4. iPad nenabijes hociako. Cez iPhone nabijacku to prakticky ide iba ak ho nepouzivas (zhasnuty displej). A napriklad cez moj MBP tak isto. Strasie pocitace ho nemusia nabyt vobec, ale napriklad nove MBP maju zvyseny prud, takze to ide v pohode.

Jurooo
    Účastník (Participant)

sategi :

3. hotspot funguje perfektne, samozrejme zalezi od signalu na iP4

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.