iOS8

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 21 až 34 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    JFK.
    Účastník (Participant)

iOS 8 randomizuje MAC adresu kvoli „zabráneniu sledovania“, takže môj tip by padol na práve toto.
    asi je router zmätený keď iPhone (iOS) zmení MAC ??
    čo myslíš, môže to byť tým?

EdDy
    Účastník (Participant)

Vidiš, na tu fičuru som zabudol. Tak, nejaky krátky navod ako urobit spominanu radu?

Pribinacik
    Účastník (Participant)

Vsimol ste si niekto na iOS8 suvislost medzi hlasitostou prehravania hudby a zvukmi klavesnice? Cim hlasnejsie mam nastavene prehravanie hudby tak o to tichsie su zvuky klavesnice a naopak… Dost nelogicke… a taktiez zvuk klavesnice nesuvisi s hlasitostou zvonenia…

jigga1411
    Účastník (Participant)

Pribinacik: Hlasitost zvonenia bola oddelena od celkovej hlasitosti este v skorych verziach iOS. a to ze zvuk klavesnice je tizsi ako zvuk hudby je podla mna celkom logicke, niketo nechce aby mu hudbu prznilo tukanie klaves pri ich dotyku. Tolko moj nazor.

hatto
    Účastník (Participant)

neviem ci to uz niekto pisal, ale ja mam probielm so streamingom. zvyknem rano pocuvat radio cez ‚oneTuner‘ a od updatu 8.0 mi vypadava radio, ako keby stracal wifi signal a je to tak ze ani minutu nevydrzi nepretrzite hrat a vacsinou sa potom uz nenacita, treba sa opat ‚rucne‘ pripojit k radiu.
    aplikaciou to nie je, lebo som skusal aj ‚radium‘ a robi to to iste. ale na druhej strane v ipade vypadava ale ovela menej az vobec.
    ani update na 8.0.1 to nevyriesil.

mate s tym niekto skusenosti?

Pribinacik
    Účastník (Participant)

doteraz som to nejako neevidoval… a ani som si nevsimol ze by hlasitost hudby nejako ovplyvnovala hlasitost inych zvukov… rad by som mal fixne nastavenu hlasitost klavesnice/inych zvukov od hlasitosti hudby.

dzmilo
    Účastník (Participant)

Ma niekto ios 8.0.2 na IPAD 3 ? mam tam momentalne ios 7.1 taktiez na 5s 7.1.2 este cakam lebo nie kazdemu ide ten soft 100%. predsa len rychlost a baterka su pre mna Top.

jigga1411
    Účastník (Participant)

Ja som hodil 8.0.2 na iP5S a rychlost je rovnaka, baterka mam pocit tiez pokial nepustis LTE (potom si uzijes tak pol dna) ale castejsie padaju aplikacie, hlavne Nastavenia.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Na iOS 7 mi pri používaní Safari občas reštartovalo celý iPad, na iOS 8 zatiaľ nič.

JannetOh
    Účastník (Participant)

Ahoj všetci

JannetOh
    Účastník (Participant)

môžete zaregistrovať UDID na https://activatemybeta.com/udid-registration.html

eraserv6
    Účastník (Participant)

Spam, zakazat, zarezat, uskvarit…

iTuxx
    Moderátor

Eraser co sa ti nepaci? Pozri aka pekna kocka ti ponuka registraciu UDID :-D

JFK.
    Účastník (Participant)

Filipínos <3 :D

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 21 až 34 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.