- Toto téma obsahuje 33 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 9 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › iOS8
iOS 8 randomizuje MAC adresu kvoli „zabráneniu sledovania“, takže môj tip by padol na práve toto.
asi je router zmätený keď iPhone (iOS) zmení MAC ??
čo myslíš, môže to byť tým?
Vidiš, na tu fičuru som zabudol. Tak, nejaky krátky navod ako urobit spominanu radu?
Vsimol ste si niekto na iOS8 suvislost medzi hlasitostou prehravania hudby a zvukmi klavesnice? Cim hlasnejsie mam nastavene prehravanie hudby tak o to tichsie su zvuky klavesnice a naopak… Dost nelogicke… a taktiez zvuk klavesnice nesuvisi s hlasitostou zvonenia…
Pribinacik: Hlasitost zvonenia bola oddelena od celkovej hlasitosti este v skorych verziach iOS. a to ze zvuk klavesnice je tizsi ako zvuk hudby je podla mna celkom logicke, niketo nechce aby mu hudbu prznilo tukanie klaves pri ich dotyku. Tolko moj nazor.
neviem ci to uz niekto pisal, ale ja mam probielm so streamingom. zvyknem rano pocuvat radio cez ‚oneTuner‘ a od updatu 8.0 mi vypadava radio, ako keby stracal wifi signal a je to tak ze ani minutu nevydrzi nepretrzite hrat a vacsinou sa potom uz nenacita, treba sa opat ‚rucne‘ pripojit k radiu.
aplikaciou to nie je, lebo som skusal aj ‚radium‘ a robi to to iste. ale na druhej strane v ipade vypadava ale ovela menej az vobec.
ani update na 8.0.1 to nevyriesil.
mate s tym niekto skusenosti?
doteraz som to nejako neevidoval… a ani som si nevsimol ze by hlasitost hudby nejako ovplyvnovala hlasitost inych zvukov… rad by som mal fixne nastavenu hlasitost klavesnice/inych zvukov od hlasitosti hudby.
Ma niekto ios 8.0.2 na IPAD 3 ? mam tam momentalne ios 7.1 taktiez na 5s 7.1.2 este cakam lebo nie kazdemu ide ten soft 100%. predsa len rychlost a baterka su pre mna Top.
Ja som hodil 8.0.2 na iP5S a rychlost je rovnaka, baterka mam pocit tiez pokial nepustis LTE (potom si uzijes tak pol dna) ale castejsie padaju aplikacie, hlavne Nastavenia.
Na iOS 7 mi pri používaní Safari občas reštartovalo celý iPad, na iOS 8 zatiaľ nič.
Ahoj všetci
môžete zaregistrovať UDID na https://activatemybeta.com/udid-registration.html
Spam, zakazat, zarezat, uskvarit…
Eraser co sa ti nepaci? Pozri aka pekna kocka ti ponuka registraciu UDID :-D
Filipínos <3 :D