iOS8

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    magero
    Účastník (Participant)

Mate uz niekto nainstalovane? Vaham to dat, bude to zabugovane. Pripadne dajte sem skusenosti a postrehy. Dik

Hurfo
    Účastník (Participant)

Neinstaluj na zariadenie ktore realne pouzivas. Oktrem toho ze ti pravdepodobne nepojde to bude jeden velky test ktorym zabijes pol dna a vratis sa naspat k aktualnemu systemu.

Benjamín Červený
    Účastník (Participant)

prečo by to nemalo ísť ? :)

Mayo323
    Účastník (Participant)

Ja myslim ze od 7 beta co sa tyka spolahlivosti sa to velmi lisit nebude..
    Ale este som neinstaloval.

madaraszko
    Účastník (Participant)

ja som dnes zaregistroval UDID a nahodil. Vyzera to dobre ale pravda je ze tam je dost bugov. Pouzivat sa to da ale nefunguju mi napr. notifikacie (zvuk, zobrazenie) ak je iphone odomknuty a pouzivas ho, iba sa zobrazi nad ikonkou mala 1.
    Diktovanie v SK jazyku vyzera fakt dobre a zatial bez vacsich chyb i ked obcas sa nejaka chybicka objavi.
    To je zatial vsetko z mojich postrehov :)

magero
    Účastník (Participant)

Dik za info, pravda ale je, ked som testoval prvu betu 7-ky, tak to bolo priserne, preto mam teraz trochu obavy, ale je pravda ze by to zas taky velky skok nemal byt ako zo 6-ky na 7-ku.

Ale dik za vsetky info.

scenic
    Účastník (Participant)

Rano som nahodil na iPhone 5s a po 30min som sa vratil k 7.1.1. Ak by som mal tel, ako to tu Hurfo spominal, ktory nepouzivam tak je to fajn na nejake to vyhranie sa, resp ak si das cistu instalaciu. Ja som dal klasicky upgrade a strasne to mrzlo a lagovalo. Mozno Beta3-4 uz budu v takom stave aby sa to dalo realne pouzivat. Inak tie novinky su celkom fajn, hlavne to vkladanie textu hlasom. K mojmu velkemu prekvapeniu to bolo presnejsie ako android.

Martinko115
    Účastník (Participant)

mám iOS8 neoplatí sa to dávať ešte … takže som dal s5 iOS7 :) a čakám na finálnu verziu ktorá bude tradične v jeseni :)

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Bez vyvojarskeho uctu sa to neda nainstalovat pre dobry dôvod. Pokial nie ste vyvojar, len cakajte, za tie nervy to nikomu nestoji…

bawy
    Moderátor

a teda testeri, siri vie slovensky či nie?

JFK.
    Účastník (Participant)

Siri nemá este na výber nové jazyky..
    Len diktovanie textu zatiaľ.

madaraszko
    Účastník (Participant)

skusa niekto ios8 spolu s osx yosemite? Zaujima ma ci vam idu volania z macu na klasicke telefonne cislo. Snazim sa to rozbehat ale hned sa mi po kliknuti na cislo iba zobrazi ze chcel by volat a hned to zmizne. SMS mi funguju bez problemov ale volania nie. Je tu niekto kto by to mohol vyskusat a ma na iCloud naparovane len 1 tel. cislo? Ja tam mam totiz 2 a myslim si ze s tym ma system problem.
    Diky.

EdDy
    Účastník (Participant)

na Ebayi chlapík za 3,50 EUR predava registraciu na DEV program, funguje, odporúčam :)

Matej valo
    Účastník (Participant)

Ak by niekto mal záujem o registraciu UDID a o beta verziu iOS 8, može mi nápisať a dohodneme sa.

[email protected]
    0915547543

Rychlik
    Účastník (Participant)

EdDy: môžeš prosím ťa postnúť toho ebay predajcu? Chcel by som niečo 100% isté a lacné – 3.50 sa mi zdá super. Prípadne mi ho poslať na vrabel.filip (@) me.com . Dík moc. Písal som aj Matejovi Valovi ale bohužiaľ mi zatial neodpovedal.

EdDy
    Účastník (Participant)

Hmmm … od tohto som to kupoval a včera tom mal za 5 dolarov. Asi mu to ide, tak si zdvihol cenu :D http://www.ebay.com/itm/UDID-Activation-For-iOS-8-Instant-Activation-/171348044488?pt=Cell_Phones&hash=item27e523aac8

madaraszko
    Účastník (Participant)

ja som registroval tu http://www.udid.in

EdDy
    Účastník (Participant)

Hello ľudia…

po update na iOS 8, resp. aj 8.0.2 mi nefunguje na 5Sku WiFi. Keď urobím reset sietovych nastavení, har reset alebo vypnem WiFi v lokalizanych sluzbach ako hovoria návody na nete, tak to ide .. chvíľu. Potom to stále len načítava a načíva … iMessage mi chodia so 6 hodinovým oneskorením a tak. Neviete čo stým ?

JFK.
    Účastník (Participant)

ide len o jednu konkrétnu domácu wifinu? skús zmeniť channel na routeri…

EdDy
    Účastník (Participant)

No hej, ale nie je to umna doma a v podstate sa do WiFin a routrou moc nevrtam, takze to nedam :D ale robí to na 2 5S, ostatne zariadenia fungujú… fakt to robí len od updatu na 8.X… Ach jaj

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.