Neinstaluj na zariadenie ktore realne pouzivas. Oktrem toho ze ti pravdepodobne nepojde to bude jeden velky test ktorym zabijes pol dna a vratis sa naspat k aktualnemu systemu.
ja som dnes zaregistroval UDID a nahodil. Vyzera to dobre ale pravda je ze tam je dost bugov. Pouzivat sa to da ale nefunguju mi napr. notifikacie (zvuk, zobrazenie) ak je iphone odomknuty a pouzivas ho, iba sa zobrazi nad ikonkou mala 1.
Diktovanie v SK jazyku vyzera fakt dobre a zatial bez vacsich chyb i ked obcas sa nejaka chybicka objavi.
To je zatial vsetko z mojich postrehov :)
Dik za info, pravda ale je, ked som testoval prvu betu 7-ky, tak to bolo priserne, preto mam teraz trochu obavy, ale je pravda ze by to zas taky velky skok nemal byt ako zo 6-ky na 7-ku.
Rano som nahodil na iPhone 5s a po 30min som sa vratil k 7.1.1. Ak by som mal tel, ako to tu Hurfo spominal, ktory nepouzivam tak je to fajn na nejake to vyhranie sa, resp ak si das cistu instalaciu. Ja som dal klasicky upgrade a strasne to mrzlo a lagovalo. Mozno Beta3-4 uz budu v takom stave aby sa to dalo realne pouzivat. Inak tie novinky su celkom fajn, hlavne to vkladanie textu hlasom. K mojmu velkemu prekvapeniu to bolo presnejsie ako android.
skusa niekto ios8 spolu s osx yosemite? Zaujima ma ci vam idu volania z macu na klasicke telefonne cislo. Snazim sa to rozbehat ale hned sa mi po kliknuti na cislo iba zobrazi ze chcel by volat a hned to zmizne. SMS mi funguju bez problemov ale volania nie. Je tu niekto kto by to mohol vyskusat a ma na iCloud naparovane len 1 tel. cislo? Ja tam mam totiz 2 a myslim si ze s tym ma system problem.
Diky.
EdDy: môžeš prosím ťa postnúť toho ebay predajcu? Chcel by som niečo 100% isté a lacné – 3.50 sa mi zdá super. Prípadne mi ho poslať na vrabel.filip (@) me.com . Dík moc. Písal som aj Matejovi Valovi ale bohužiaľ mi zatial neodpovedal.
po update na iOS 8, resp. aj 8.0.2 mi nefunguje na 5Sku WiFi. Keď urobím reset sietovych nastavení, har reset alebo vypnem WiFi v lokalizanych sluzbach ako hovoria návody na nete, tak to ide .. chvíľu. Potom to stále len načítava a načíva … iMessage mi chodia so 6 hodinovým oneskorením a tak. Neviete čo stým ?
No hej, ale nie je to umna doma a v podstate sa do WiFin a routrou moc nevrtam, takze to nedam :D ale robí to na 2 5S, ostatne zariadenia fungujú… fakt to robí len od updatu na 8.X… Ach jaj
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )