Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 8.1
Na infolinke som nechal navrh. Oni o tom nevedeli, ja som sa nenechal odbit a 5x som mu zopakoval oficialny zoznam zmien v iOS 8.1 a to ze ostatni operatori to vedeli spravit a oni ani len o tom nevedia.
Takze záver. Nabité na 100 percent o 23.00 včera počúvaná hudba cca 1 hod ráno budík plus radio stream 30 min na wifi. 10 min Gps. Navigácia. Cca 3 telefonáty niekoľko mailov pravidelne manuálne sťahovanie surfovanie na Macblogu plus apka cas.sk 10 min. Zopár fotiek aktuálne 11:28 ostáva 34 percent.
Iphone 4s vypnuté autostahovanie efekty atd. Jas na 1/3
Záver pokrok výdrže.
na LTE je to stále katastrofa
JFK: myslis vydrz s LTE? je horsia ako so 7.1? Mam LTE stale zapnute a teraz mi to vydrzovo vydrzi akurat na 7.1, to radsej pockam na dalsi update kym sa to nezlepsi. Mne ta 8smicka aj tak okrem toho spojenia s OS X nepripada mat tolko podstatnych features, teda az na veci okolo privacy.
Uz bol vydany JB aj pre iOS8.x.x, pockam chvilu nech este dozrie a prepinac LTE si vytvorim sam ked to inteligenti z telekomu nechcu alebo nedokazu :)
Aj ste im do Telekomu volali viaceri? Stazovat sa tu nam nepomoze ;)
Zrejme po x rokoch budem znovu o JB uvazovat :/
Telekom po vyse tyzdni odpisal na mail ohladom 2G/3G/LTE:
—
Vazeny zakaznik,
rad by som Vas informoval, ze moznost volby rezimu siete pre zariadenia iPhone bude v spolupraci s vyrobcom doplnena v kratkej dobe. Dakujem za Vase upozornenie.
Verim, ze moje vyjadrenie prijmete s porozumenim a a Vasu priazen spolocnosti Slovak Telekom zachovate aj nadalej.
S uctou
Slovak Telekom, a. s.
Marek Nemcek
Sluzby zakaznikom
Adresa: Bajkalska 28, 817 62 Bratislava
http://www.telekom.sk
Som zvedavý.
ak k tomu pride pred vydanim dalsieho update iOS, bude potrebne iPhone pripojit k iTunes kvoli aktualizacii. To len pre info, pretoze, ak to nebude v ramci update iOS, niako nebudete upozorneni na tuto skutocnost. Myslim, ze nieco podobne bolo aj v iOS 7 ci 6, uz sa presne nepamatam.
Ja som napríklad teraz skúsil vložiť do iPhonu Telekom kartu a hneď sa ma opýtalo, či chcem aktualizovať Carrier Settings. Inak myslite, že Apple ešte vydá iOS 8.1.x alebo rovno 8.2 a 8.3?
Moze mi niekto povedat ako bezi iOS 8.1 na ipad mini? Ked som tam mal prvu verziu 8 tak bol ipad pomalsi a niektore hry zacali sekat. Je to uz v 8.1 lepsie? Nechcem zostat na 8.1 bez moznosti navratu pokial to bude rovnake ako na prvej 8.
Diky
Nieco nove s tym prepinacom 2G/3G/LTE? Vydal to uz Telekom alebo si este sedia na kabli?
vsetci bojovnici za prepinace u Telekomu sem!
https://forum.telekom.sk/t5/Internet-v-mobile/Prep%C3%ADna%C4%8D-2G-3G-LTE-u-Apple-produktov/m-p/632
iFko darmo sa snažíš. Si si neprečítal na čo je to fórum. Len pre ludí mezdi sebou. Žiadne podnety ti tam riešiť nebudú.
ja som si precital na co je forum, neboj sa. aj tam odpisuju. precitaju si to aspon…