iOS 5 – iPhone 3GS – batéria

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iOS 5 – iPhone 3GS – batéria

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81338
    Prankster
    Účastník (Participant)

    Zdravim. Chcem sa s vami podelit o novu nepeknu skusenost. Po nainstalovani iOS5ky na moj 3GS som ostal nastvany. Baterka sa mina velmi rychlo (o 19:00 som mal 100%) a za druhe, velmi dlho sa nabija! (cca 4hod). Mate podobne skusenosti? Pripadne ako to vyriesit? Pritom nemam zapnutu 3G siet, ani bluetooth. Poradte prosim. Dakujem.

    #286211
    lindus
    Účastník (Participant)

    Ved to je nadherna vydrz,ked si mal o 19,00 100 percent,co sa tu stazujes,nechapem???

    #286212
    Peter123
    Účastník (Participant)

    Mam takisto iPhone 3GS s iOS5. V porovani s predchadzajucou verziou iOS som nezbadal zatial ziadne vacsie vychylky ohladne vydrze baterie. Neviem ake aplikacie mas spustene na pozadi, ale napriklad Skype alebo nejaky navigacny soft v pozadi dokazu baterku za kratky cas dostat na minimum… V kazdom pripade by som odporucal “vymazat” spiace programy, aby nebezali na pozadi: Home tlacidlo 2X po sebe rychlo stacit, v spodnom riadku uvidis beziace aplikacie na pozadi. Tie, ktore neporebujes “vymazes” tak, ze podrzis prst na jednej z ikoniek a ked sa roztancuju, potom cervenym minusom ich vymaz.
    Moj dvojrocny mobil pri narocnejsom pouzivani davam na noc na nabijacku – teda vydrzi jeden den. Ak menej pouzivam, potom vydrzi bez problemov aj dva dni.

    #286387
    Prankster
    Účastník (Participant)

    Lindus: o 19tej som mal 100%, ale o 20tej uz 78%. Sorry, myslel som ze to tu ukazuje cas pridania prispevku.

    Peter123: aplikacie z pozadia si samozrejme vypinam, ale nie som ziadny narocny uzivatel. Volam, pisem na fb, obcas viber, nejake tie puzzle games.. Neviem teda ako ty, ale predtym sa mi rozhodne ovela menej baterka vybijala a nabijal som ju cca 2hod. Napr teraz mam 42% (je 9:13 rano). Vecer okolo osmej som ho nabil doplna. Vobec som netelefonoval ani nic, len som so sedtrou zahral gravity guy online..

    #286390
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    Skus hard reset (drzat HOME+POWER, kym sa uplne vypne, potom sa bude trocha dlhsie zapinat), ak nepomoze, tak skus restore a ak ani to, tak skus restore bez zalohy.

    #286395
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Neviem ako 3GS, ale u iPhone 4 sa mi velmi vyrazne PREDLZILA vydrz na bateriu, konkretne teda standby rezim.

    #286399
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Prankster: skus ho vybit pod 20% a nechaj nabijat celu noc a potom ze ako rychlo sa vybija. mozem potvrdit ze pri celocyklovon nab baterka drzi omnoho dlhsie, no skusenosti s iOS5 take ako ty nemam. ja mam iPhone 4 iOS 5 a baterka mi drzi dlhsie, no mozno to je aj preto ze tam mam menej veci ako som mal povodne. ak to nepomoze a mas ho este v zaruke tak nevahaj a utekaj do servisu, servis to skusa sledovanim, pri predpisanej zatazi ma poklesnut baterka o niekolko %, ak poklesne o viac tak sa to meni kus za kus. ak nie tak si skus zohnat novu baterku.

    #286400
    Andreso
    Účastník (Participant)

    Mne sa taktiež pri iOS5 iPhone 3Gs predĺžila životnosť batérie, po plnom nabití sa vybil po 6:55 hod. používania a 3 dni a 12 hodín pohotovostného režimu.
    Skús si spraviť restore znova a daj si set up as a new device.

    #291422
    milec
    Účastník (Participant)

    ja mám iPhone 3gs s operačný system 5.0.1 ktorý by mal byt ešte lepší pre bateriu :) mám ho už 2 roky tak som sa rozhodol kúpiť a krvopotne :) vlastnoručne vymeniť baterku (2430mAh Gold batéria pre iPhone 3GS) s poprdeli kapacitou. Po vybíjaní a celocyklovým nab baterky mi pri minimálnom použití vydrží tak 12 hodín. Má niekto podobnú skúsenost s novou baterkou? dakujem

    #291424
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    ak nidky nebola pouzivana (ta baterka) tak az po niekolkych nabitiach bude fungovat na plnu kapacitu – to je bezny jav pri Li-ion/Li-pol bateriach. (..aj ked tych 12 hodin je fakt dost malo)

    #291426
    dunaj6
    Účastník (Participant)

    chlapci, ako mate nastaveny JAS? :D skuste vypnut automaticky a dat ho tesne pod polovicu ;) potom napiste skusenosti ;)

    #291558
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    preco vypinat automaticky jas.. staci nechat zapnutte na auto ale slider stale dat na cca polovicu. vtedy automatika nerozsvieti display viac ako na tu polovicu.

    #291560
    odklizec
    Účastník (Participant)

    milec, tu baterku predpokladam nemas original Apple? Protoze no-name baterky, specialne ty s vetsi, nez je original, vydrzi v lepsim pripade par mesicu, v horsim je po nich za par dni. Takze ne, iOS s tim velmi pravdepodobne nic nema. Je to beztak samotnou baterkou. To je holt nevyhoda non-oem baterek. Obcas jsou skvele, ale vetsinou je to shit.

    #291603
    milec
    Účastník (Participant)

    no jasne že nieje originál, dostala ma väčšia kapacita :( tak dik, original je original skrátka som sa prerátal :)

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.