- Toto téma obsahuje 68 odpovedí, 27 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 2 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 5.1 nový
čaute čo na neho hovorite prvé reakcie ?
ešte tiež váham, či to stiahnuť
zatial sa mi ho nedari stiahnut, pockam este nejaky den, nech prvotne sialenstvo opadne
ja som ho stiahol no som zvedaví je tam pár zmien v sieti zapnuť vypnuť 3G , zapnuť vypnuť mobilne data
lockscreen fotak nemusite stlačiť 2x homebutton a ževraj výdrž baterie a ešte siri japončina ..
Mne sa vydrz este zhorsila .. Odpojeni od nabijacky 21 min pouzivanie 13 min 97% ..
Zatial len odvcera vecer na iPhone 4S a iPade 1st gen., zatial tazko hodnotit co do vydrze. Zasadne ziadne nove funkcie okrem spominaneho vypnutia 3G a pristup k fotaku rovno z lock screenu. Potesilo by ale pristup k fotaku BEZ obrazovky vobec, napr. 2x stlacenim tlacidla hlasitosti pocas locku – napr. v zime v rukaviciach.
Na iPade 1st gen. mam pocit, ze sa vyrazne zlepsila stabilita Safari – predtym padalo ako hruska, teraz zatial nic, ani pri viacerych otvorenych taboch.
Jozef, to by asi neslos s tym volum tlacitkom, ked pocuvam hudbu a chcel by som pridat hlasitost, hned by mi spustilo fotak, a to by som urcite nechcel :)
Dnes mi stiahlo novú verziu iTunes 10.6-tak OK,stiahlo, ale akonáhle som chcela stiahnúť aj novú aktualizáciu iOS 5.1, nedá sa a vypisuje mi dokola neznámu chybu (504). A skúšam dokom dokola a stále nič. Neviete mi poradiť čo s tým? Či radšej ešte nesťahovať túto verziu softwaeru? Díky
ak mas JB tak nestahuj…ak nemas tak nemas co stratit len ziskat…
Benne: tak skrze 2x home button ako teraz Siri, ale na vyber :). Alebo 3x
Zvíšila sa výdrž batérie?
Ja som si všimol, že po akualizácii všetkých sw Apple – pages, GarageBand a ostatných sú v slovenčine :-)
Aj Remote je v slovencine, Pages sa da dat do rezimu lanscape co doteras sa na iPhone nedalo a spozoroval som obrovske zlepsenie vo vydrzi batérie, mam iPhone 4S a kazdy vecer som mal pod 30% baterie, vcera pri obcasnom hrani niakej hry plus cely den som bol na wifi som mal vecer 56% takze velmi prijemne prekvapenie :)
Aj ja možem potvrdiť obrovské zlepšenie batérie, vypisuje mi
Usage: 4 Hours, 0 Minutes
Standby: 1 Day, 21 Hours
a batérie mám ešte 23 percent, 90 percent času som mal stále zapnutú WiFi
Jáj, Sagittarius, tá slovenčina bije do očí :D
-len otázne je, čo si za tie hodiny na ňom robil…
vydrz baterie – neviem, diskutabilne. Nemal som problemy na 4Sku predtym, nebadam ani lepsie ani horsie teraz.
Zato stabilita Safari na iPade 1. generacie mozem JEDNOZNACNE povedat, ze konecne opravene. Za 2 dni nepadlo ani raz, pri intenzivnom pouzivani.
@JFK.
Hadam ho nebudem mat v anglictine, aj ked s nou problem nemam :D
Ved tam mas aj pouzivanie, wifina, v meste 3G, hudba, net, ale je pravda, ze mam vypnute lokalizacne sluzby ;)
Ja som akurát aktualizoval svoje 4S-ko a pohotovostný režim mi ukazovalo na 5.0.1 12 hodín 39 minút teraz na 5.1 14 hodín 12minút a to mám 84% baterky..