- Toto téma obsahuje 26 odpovedí, 16 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 7 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 5.0.1 a snim suviciace problemy
dnes som skusal nainstalovat 5.0.1 do ipad 2 32gb wigi+3g a stale sa zasekava pri instalacii na volbe lokalizacne sluzby (povolit/zakazat). nech vyberiem cokolvek a potvrdim dalej, tak sa nic nestane a po par minutach sa instalacia pusti odznova (ipad bol uspesne obnoveny zostava uz len niekolko krokov a proces obnovy bude dokonceny, pokracovat).
ma niekto nejaky napad co dalej?
fajn tak sry, po asi 10 tom restarte sa z nicoho nic bez zjavnej priciny spamatal
Má niekto taký problém s pripomienkami ako ja?
Dám si upozorniť pri príchode do Polusu
a on mi zvoní už na Trnavskom Mýte.
Akurát že v mapách ukazuje presne.
Druhý prípad, prip. na doma a zvoní už 200m od domu.
PROBLEM IOS 5.0.1 – kontakty, kalendar
Po nainstalovani IOS 5.0.1 sa udiali nasledovne veci:
1. pri ontakte sa prestala objavovat moznost upravit kontakt vpravo hore….
2. okrem pridania posledne volaneho cisla nie je moznost pridat kontakt v kontaktoch
mozem dolozit screenshotmi – deje sa to na dvoch nezavisle updatovanych IP4… ma niekto podobny problem???
3. zmenil sa kalendar – prdpokladam ze kvoli aplikacii pripomienky – v kalendari sa neda editovat udalost, pridat, vymazat….
uz som na to prisiel – staci v nastaveniach iCloud povolit kalendar a kontakty :)
No ja mam problem zasa ze obcas mi z nicoho nic zavibruje a pritom nemam ziadne upozornenie nic xD a este mi obcas zapnem GPS len tak a po asi 2s. vypne xD. Mam iP 4 a 5.0.1 ios
S ty GPS čo sa zapne na 2sek to bude find my iPhone
Upraviť kontakt tam mám
Zasa pri iOS 5 mi zvonil presne ako som prešiel dverami.