iOS 4 ficury

• Toto téma obsahuje 38 odpovedí, 20 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years od Benne.
Zobrazuje sa 19 príspevkov - 21 až 39 (z celkového počtu 39 )
  • Autor
    raul
    Moderátor

jasne, ze som myslel, iPhone stvorku… Donesiem ho na dalsie apple stretko :D :D :D

monicqa
    Účastník (Participant)

raul: aj ja mam „stvorku“ :D ale na 3G mi to nejde. a inak neviem odkedy je pre nokiu iOS 4 :D

Vojtin
    Účastník (Participant)

Vlastnim iPhone 3G a prvne budu nucen pouzit jailbreak a to na iOS4 :-) iOS4 jsem zkousel ale musel jsem ho dat pryc, nefungovala mi moje temer nejpouzivanejsi aplikace 2DO.app. Jailbreak udelam jen kvuli povoleni multitaskingu (to se ale rozhodnu az jestli to vubec budu potrebovat), wallpaper pod ikonkama je uplne k prdu, stejnak jsou videt jen kousicky… Jinak me se zacina zdat iPhone cim dal tim vic preplacanej (folders ten vzhled kazej), folders je docela dobra funkce, ale asi to pouzivat nebudu, je to min prehledny nez jednoduse posouvat stranky, vyuziti vidim u lidi co potrebujou mit vic nez 200 aplikaci a mozna na bookmarks. iPhone 4 si nekoupim, neprinasi pro me nic tak zazracnyho abych se musel zbavit 3G. Na foceni mam zrcadlo, na momentky staci i 3G fotak, video nepouzivam, supr upr displej je dobrej do letacku, ale na velikosti stejnak zalezi :-) Novej senzor vyuzijou asi jen hry a ty ja moc nehraju. Takze vse co se mi asi bude hodit je v iOS4 a ten budu mit tak jako tak.
    Cekal jsem na predstaveni iPhone 4, premyslel par dni o potrebnosti a vcera jsem objednal iPad-aplikace vypadaj fakt luxusne, velkej displej, stejny streva jako iPhone 4. Trochu jsem premejslel jestli nepockat na iPad 2 ale to bych pak mohl cekat na iPad 3 :-) stejnak dvojka bude podle me mit navic jen stereo zvuk, mozna predni kameru, mozna GPS chip, ale k cemu.

raul
    Moderátor

monicqa: grr :)

Leryth
    Účastník (Participant)

*Vojtin* – lenze aplikacie pre ipad su drahsie

macblogger
    Účastník (Participant)

vojtin: hlavne dovody preco kupovat iphone 4 su (podla mojho nazoru) rychlost, bateria a displej.

Vojtin
    Účastník (Participant)

Leryth: jsou i nejsou, od doby co se delaj aplikace i pro iPad sleduju jestli jsou i pro iPhone, kupuju prevazne ty co jsou multi. Nehodlam podporovat vyvojare co jen predelaj rozliseni a daj cenu o dva dolary vetsi. Nastesti moje nejvic pouzivany aplikace jsou/budou multi a to:

2Do ma byt multi
    Pocketmoney je multi
    Airvideo je multi
    Appadvice je multi
    Dictionary je multi
    1Password je multi
    FeedlerRSS je multi

Hry moc nehraju.

2 Macbloger: to pro me prave moc ne, pracuju doma takze vydrz je mi vcelku ukradena, a ty dve veci mi pro me nestojej tolik abych musel koupit novej, chapu pro nekoho jo.

EdDy
    Účastník (Participant)

Monicqa : už len to že som napísal pri batérii, nie pri názve operátora ! :D

monicqa
    Účastník (Participant)

raul: odhalila som ta :D
    eddy: sorac, fakt by mi nenapadlo ze ta sipicka je papierove lietadielko :D
    vojtin: suhlasim, ja uz teraz pri stahovani/kupe apps pozeram ci je to aj na ipad, zatial som nasyslila toto: http://cl.ly/46c7bd31b23a496528cd

a do buducna budem kupovat apps takmer uz len pre ipad. na iphone ziadne dalsi zbytocne male hry ani appky

EdDy
    Účastník (Participant)

Tak možno zle vidím .. :D

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

dnes som objavil dalsiu „skrytu“ ficuru v iOS4.
    ked date stahovat aktualizacie alebo instalujete novu app cez telefon (nie v iTunes) tak sa da aktualne stahovana/isntalovana app zapauzovat. Staci na nu tuknut prstom :) Po dalsom stlaceni bude stahovanie/instalacia pokracovat..

marek
    Účastník (Participant)

toto bolo podla mna aj v 3, alebo sa mi to len zda?

EdDy
    Účastník (Participant)

to bolo aj v 3 .. ked nie v 2 :D

marco11SK
    Účastník (Participant)

:-D to môžem aj v 3.1

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

hm…. tak nic :) False Alarm

zuzu198
    Účastník (Participant)

Vedel by mi pls niekto poradit kde sa zapina otacanie displeja? Nejakym nedopatrenim som to zamkla a ani za nic neviem najst kde sa to da prestavit.
    Diky moc

Benne
    Účastník (Participant)

Dva krát stlačiť HomeButton, tam prejsť doľava a tam je na ľavej strane zámok rotácie displeja.

zuzu198
    Účastník (Participant)

Benne: dakujem ti dobry clovek!!

Benne
    Účastník (Participant)

Niet začo ;)

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 21 až 39 (z celkového počtu 39 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.