iOS 4.3 VYDANÉ

Domov Diskusné Fóra Ostatné iOS 4.3 VYDANÉ

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    martinjuran
    Účastník

sťahujem :)

Adrian91
    Účastník

mne to vyhodil error

jigga1411
    Účastník

Mozete sa neskor podelit o skusenosti resp. ak to bezi na iPhone 3GS nechcem sa dostat do stadia ze si updatenem system a telefon bude takmer nepouzitelny ako iphone 3G na iOS 4.0

martinjuran
    Účastník

Podelím. Ťahám to na 3GS 32GB

Adrian91
    Účastník

uz mi to ide. Stahujem na iP4

marianlapos
    Účastník

Aj ja ťahám ip4 …

jigga1411
    Účastník

to martinjuran: dik moc a daj prosim ta vediet co vsetko je tam nove a tak. DIky

martinjuran
    Účastník

O.k. iphone sa aktualizuje. Idem do roboty, potom sa pripnem a poreferujem dojmy.
    Tak cca okolo 9 PM.

MarcelM
    Účastník

Na iPad ešte 4.3 iTunes neponúka.

toki
    Účastník

iOS 4.3 je už niekoľko desiatok minút vonku a @macblog opäť o ničom neinformuje. Chalani, trošku viac tej námahy by to chcelo :-) #macblog

Adrian91
    Účastník

doteraz mi safari islo a teraz uz nenacitava
    EDIT: už funguje

netestoval som kolko sec trva otvorenie stránky http://www.www.macblog.sk, ale pri ios 4.3 na iP4 trvá 7 sekúnd pri zapnutom Wifi

Prehľad:
    Wifi: 7 sekúnd
    3G: 16 sekúnd
    EDGE: 25 sekúnd

mike
    Účastník

neskusal to uz niekto na iPad?

Hurfo
    Účastník

Hlavne si to vsetci nahodte a potom zacnite spamovat. Nejde mi unlock, nemam jailbreak kedy bude jailbreak a podobne.

maiob
    Účastník

no ja veruze mam neblokovany 3GS a nahodil by som 4.3 ale pockam este komu sa co stane, JB mam ale aplikaciu ktora mi JB vyuzije aktualne na 4.2.1 mam len jednu a bez nej sa zaobidem takze, v poslednom case je viac ako iste ze JB je pre normalnych ludi zbytocny ked nepotrebuju unlock

Julien
    Účastník

Prosim Vas niesom si tim isty Apple pise ze PERSONAL HOT-SPOT iPhone 4 to znamena ze tu funkciu ma iba iPhone 4 ? iPod touch 3G to nepodporuje ? Hovorim spravne…pokial je to tak tak pre mna nema zmyslel robit UP diky.

eFkoOo
    Účastník

julien :D :D :D :D :D :D

sorry ale zamysli sa nad tym, Personal Hotspot rozsiri cez wifi data z tvojho pausalu….TY MAS SLOT NA SIM KARTU NA SVOJOM IPODE?? :D si si isty ze ta len neklamu a nemas iphone? :D

martinjuran
    Účastník

Takze prvé pocity: subjektívne sa mi zdá, trosilinka pomalšie nabiehanie aplikácii a zdochol mi taptalk…
    Personal hotspot je iba USB a Bluetooth ( 3GS)

Zatiaľ som neobjavil iné zmeny…asi som malo hľadal :)

Adrian91
    Účastník

Mne sa ten nový font v poznamkach páči. A zdielanie internetu perfektne funguje

raul
    Moderátor

efkoo: a co takto transfer suborov?? Nemusi zdielat len pripojenie na internet..

martinjuran
    Účastník

Hlásim, že taptalk sa rozbehol… :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.