Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 4.1 vonku
 dubak.
dubak. addamz
addamzNo takze 4.1 iOS je vonku. Mate uz niekto na 3G tuto verziu iOS? Ak ano, ake su realne rozdiely v rychlosti? Je to naozaj lepsie a oplati sa?
 Macker2
Macker2kto si uz naistaloval na I4 ? niaky fakty o ktorych by som mal vediet ? :)
je to o kulililincek rychlejsie
 AtTack3r
AtTack3rlepsie kao 4.0, horsie ako 3.1.3.
 eraserv6
eraserv6Pozor, updatuje sa baseband cize uzivatelia ktori potrebuju unlock zatial neupdatovat
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=11548
 AtTack3r
AtTack3rzostante pri 3.1.3., usetrite si nervy aj peniaze, kedze po instalaci os 4.1 budete chcet novy iphone :D
 eraserv6
eraserv6AtTack3r : Co tym myslis :-))
 AtTack3r
AtTack3rjako co tym myslim ? :D
 eraserv6
eraserv6Je to take zle ako na 4.0.1 alebo horsie? Trosku nam to pribliz ked ho uz mas instalnuty :-)
 dubak
dubakhodene na 3GS, zatial v pohode
 mamvtrubke
mamvtrubkekks som dufal ze ta nova technika fotenia bude aj na 3GS
 dubak
dubakinac tu techniku fotenia tam hladam aj ja a pozeram ze nikde nic :D
 AtTack3r
AtTack3rhovorim ze 4.1 na 3g je taky isty shit ako 4.0, len uz ti pojde zdvihnut telefon :D:D co niekedy neslo…ale spustanie vsetkeho trva dlhsie ako na 3.1.3, aj 3.1.3 je plynulejsie
 addamz
addamzJa potrebujem hlavne JB a unlock, lebo budem mat len pomaly iPod heh. Dufam, ze aspon mi nebudu padat apps ako teraz, ze idem pisat SMS alebo mail a padne mi to 2x.
 mamvtrubke
mamvtrubkemoreeeeeee nic nove mi to neprinieslo akurat zase tahat nove SDK… kvoli detom a ich gamecenteru
 Andrej12
Andrej12nahodene cez DFU; oproti predchadzajucej verzii mam zatial pocit ze je to o dost rychlejsie
 AtTack3r
AtTack3raj 4.0 bolo rychle po dfu
 addamz
addamzAtTack3r: to teda vobec nebolo
 mudrnudl
mudrnudlja mam zatia 3.0.1, ale niektore apps su uz nekompaktibilne, takze by som chcel update…
dam to tam hned, ako pride jailbreak
 Adrian91
Adrian91Okrem Game Center nič nové na 3GS