Instalacia cez BootCamp na poslednom kroku W7 spadne

Domov Diskusné Fóra Ostatné Instalacia cez BootCamp na poslednom kroku W7 spadne

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #72368
    mrhomer
    Účastník (Participant)

    Ahoj
    tak vcera som si kupil novy iMac 27 i7 a chcel som si nainstalovat Windows 7 ale do dnesneho dna sa mi to nedari uz sa to pokusam rozbehat cca 20hod ale stale nic od vcera som zistil uz hodne veci ale neprisiel som aka je pricina tej chyby.

    Ja som postupoval nasledovne:
    Mac som si dal bootcamp a vybral som si velkost HDD na W7 iMac sa restartoval a zacala instalacia formatoval som bootcamp 3 HDD na NTFS aby sa dalo nainstalovat W7 .Instalacia zacala iMac sa resetol a instalacia pokracovala vsetko ok.Instalacia bola uz na konci a teraz je problem zadal som si meno uzivatela a meno pc potom som zadal seriove cislo W7 Ultimate a nastavil som si Wifi a posledny krok dokoncit instalaciu a tam sa zacalo nacitavat ako priprava a boom tu je problem zrazu naskocilo toto:

    Zlyhanie inicializacie procesu prihlasenia
    Inicializacia procesu interaktivneho prihlasenia zlyhala
    Podrobne informacie najdete v denniku udalosti

    Skusal som aj W7 32bit a 64bit aj Ultimate aj Homer Premium no zial pri vsetkych je tento isty problem neviem ako to mam spravi vobec trapim sa nad tym uz 20 hodin a neprisiel som na nic.

    Ked sa chcem dostat na HDD kde je W7 iMac sa stale restartuje ako keby instalacia bola poskodena.Nechapem pozeral som na nete vidiea a v pohode oni maju ten W7 a ja si to tam nemozem dat proste.

    Rad by som niekoho poprosil o pomoc co som robil zle alebo ako by som to mam spravit aby to islo.Neviem sice preco je to take komplikovane.

    Dakujem

    Up:Tak prave som sa o nieco pohol dalej a to vsetko som robil ako doteraz len pred koncom som si nastavil Wifi a dal som si domacu siet a uz som sa konecne aj dostal do windowsu na plochu a problem tu je zase a to ze iMac sa sam od seba resetoval a uz do windowsu sa neviem dostat nenacita len sa stale restartuje iMac ja fak neviem som velmi sklamany s tohoto moj vyseni pocitac je nocna mora nic ine mi nezostavat iba iMac vratit naspat do obchodu a Apple znacke sa zdaleka vyhnut fakt nemam uz ziaden napad ako dat Windows 7 na PC proste.

    #231118
    iMartin
    Účastník (Participant)

    skusal si instalovat z ineho zdroja? mne to pripada, ze ten Win7 nie je nainstalovany korektne, skus bud inu instalacku, alebo to skus na inom stroji, ci to pojde. btw je to originalna instalacka?

    #231119
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    Myslim ze “bezny” clovek nepotrebuje mat kupenu ultimate verziu windows7 pretoze tie enterprise ficury absolutne nevyuzije. Takze si zaroven myslim ze asi bude ten ultimate nejaka piratska cracknuta verzia – a teda je mozne ze robi problemy…

    #231120
    mrhomer
    Účastník (Participant)

    Ja mam W7 s prace to su legalne kope OEM verzie rozmyslal som ze si dam Vistu ci pojde ale ta bude pomala proste este.

    Ten Win som dnes instaloval na svoj Notebook a v pohode isiel este skusim stiahnut s Microsoftu tie Trialne verzie na 30dni co su dufam ze to pojde dnes som si objednal aj Mac knihu 904 str. tak dufam ze stym pridem na nieco len cakat na to do buduceho mesiaca to bude ako 100 rokov no ale co uz.

    Do obchodu mi to nezoberu ako som tam volal tak som sa zmieril stym ze sa bude musiet poriadne naucit narabat s Macom ja len dufam ze to raz rozbeham ten Win dnes este skusim XP a Vistu ci pojdu ak ano tak Vistu si tam zatial necham len ta sa mi zda o dost pomala od W7 .

    Rozmyslal som ze na Externy HDD by som dal W7 ale Mac to nezoberie dnes som skusal aj rovno pri starte nabootovat W7 a vymazal som HDD a potom som rovno mohol zase instalovat Mac OS.

    Ja som chcel len W7 preto aby som si mohol zahrat hry na tom inak ma nic nezaujem s W7 len hry

    #231122
    MarosV
    Účastník (Participant)

    Nasiel som nieco, snad to pomoze: http://geekswithblogs.net/ajames/archive/2009/08/12/take-an-imac-and-windows-7-rtm-ndash-and-have.aspx

    V tom postupe vynechaj bod c.6 a miesto toho sprav to co pisu v tretom komente pod tym postupom kedze mas
    ATI grafiku.

    Pokial chces win len na hry a mas pristup k XP, tak si daj radsej XP, dokonca budes mat o par fps viac v hrach
    ako na win 7.

    Este by som odporucal instalovat EN verziu winu, nakolko pri SK a CZ zvykne byt problem pri instalacii Apple ovladacov z DVD co mas k iMacu.

    #231135
    skero
    Účastník (Participant)
    #231183
    Macker2
    Účastník (Participant)

    vrat to a vyhni sa tej znacke :))) (naco si si kupil apple ked ta cpes win) daj bacha ako hovori MarosV davaj tam iba EN verziu !

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.