iMac 27″ + PS3

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iMac 27″ + PS3

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Yaro72
    Účastník (Participant)

hi,

som novy a hrdy majitel „mac-Ka“ a chcel by som ho tiez vyuzit aj ako monitor pri hrani hier na PS3.
    Viete mi niekto poradit ako na to? POtrebujem asi nejaku TV kartu….
    skusal to niekto?
    som z toho trocha zmatany…
    za kazdu radu dopredu dikes…

poper
    Účastník (Participant)
    Glog
    Účastník (Participant)

Cez analog? Ani náhodou.

mrzo
    Účastník (Participant)
    R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

Kde si kupoval iMac ? :/ ja na svoj 27 čakám už 5-6 týždňov a nič

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

radoslav: na i7 ze?:))

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

jj :( som s toho zúfalí tešil som sa už od mala že raz si kúpim mac a teraz keď už financie sú všetko je objednane čakám dlhé týždne a nikto mi nevie povedať ako dlho to potrvá ani či je už aspoň vyrobený…

Yaro72
    Účastník (Participant)

Dik za odpovede…
    nieco uz vyberem…
    zijem v sev irsku, tak zom zasiel do apple store v Belfaste ukazal som prstom „tento“ strcil im do ruky kreditku a za 5 min som mal kreditku aj obrovsku krabicu v rukach… :D
    inak daju sa aj v celkom dobrej cene kupit na letisku London Gatwick v DIXONS predajni alebo skus ich web.
    Inak keby som mal cakat za svoje „tazko zarobene prachy“ dlhe tyzdne na tovar ??? nemate? – OKi..idem o dom dalej ;)

babo
    Účastník (Participant)

alternativa k tomu co poslal Mrzo je nejaky HDMI -> DVI redukciu (to je relativne lacne) a za to treba dat nieco z toho:

https://www.macblog.sk/novinky/prevodniky-a-redukcie-z-dvi-vystupu-na-mini-displayport-pre-pripojenie-led-cinema-24-27-imac-u-a-dalsich-displejov-3086.html

nevyhoda je, ze tie prevodniky DVI do MiniDisplay su drahe, vyhoda zas je, ze su u nas lahko dostupne, daju sa priamo objednat

Yaro72
    Účastník (Participant)

Diky…. nemam este jasno v tychto veciach ale nieco musim riesit, lebo PS3 hram na starej telke 17″ a pri tom mam na stole 27″ krasny monitor !!!

pepa007
    Účastník (Participant)

když jsme u toho, daří se vám někomu streamovat video z iMacu do PS3? já jsem zkoušel všechny ty běžný servery jako eyeconnect ale video přes to nerozchodím :-(

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

no dostat video z PS3 na iMac 27 je jedna vec.. treba ale mysliet na to ze do DVI nedostanes zvuk z HDMI. takze treba doriesit aj tento „problem“

pepa007
    Účastník (Participant)

ale já mluvím o opačným směru – z Macu do PS3 přes LAN.

mrzo
    Účastník (Participant)

2 pepa007 – toto si skusal? http://www.nullriver.com/products/medialink, Mam od nich vyskusany len ten soft na Xbox a ten funguje bez problemov.

pepa007
    Účastník (Participant)

mrzo zkoušel, ale vždycky mi to napíše unsupported media format nebo něco takovýho. nechápu.

Andrej12
    Účastník (Participant)

pepa, na PC pouzivam tento soft http://ps3mediaserver.blogspot.com/ (je aj pre OSX)
    na macbooku som ho este neskusal, ale myslim ze s tym nebude problem

krtko.
    Účastník (Participant)

pepe007: skusal som ten medialink, koli podpore transcode, a dost sa mi paci, ale nepodporuje titulky. Takze mam teraz nahodny ten PS3 Media Server a nie je problem.

pepa007
    Účastník (Participant)

zázrak, už to funguje! nevím proč, ale nefungoval mi ten transcoding. ani v MediaLink, ani v PS3 Media Serveru ani v EyeConnect. a teď to jede :-)

pepa007
    Účastník (Participant)

přecejen jeden problém, nějak mi to nechce převádět MOV? ty vám fungujou taky?

kuslak
    Účastník (Participant)

Chlapi mám imac a ps3. Stiahol som si PS3 media seerver, no nechce mi nájsť moju ps3. Musím mať aj router? Alebo treba len niečo nastaviť.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.