iMac 27″ displej

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iMac 27″ displej

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    R4d0sl4v
    Účastník

Dokáže displej na iMac 27″ zobraziť 3D ? cez red/blue okuliare sa mi to nepodarilo ešte a chcel by som toto http://www.alza.sk/geforce-nvidia-3d-vision-d120429.htm lenže v popise je podporovaný systém windows a ešte k tomu je to od nvidie ale iMac má ati … je to možné rozbehať alebo nejaký iný spôsob ?

raviola
    Účastník

Myslis klasicke papierove red-blue okuliare? Najprv ten film musi byt prerobeny do 3D.:)). Ano ked pozeras cez tieto okuliare, 3D vidis na hocijakom monitore. V app store je dokonca aplokacia – 3D camera kde si mozes sam tvorit 3D fotografie a pomocou tychto okuliarov priamo prezerat v 3D na displaji iPhonu:)).

R4d0sl4v
    Účastník

mam 3D papierove a mam aj 3D filmy ako Polarny expres HD 3D aj rozne 3D filmy ale nefunguje mi to :/ ani na iPhone nevidim 3D

termix
    Účastník

3D papierove okuliare su ti na prd. Tie 3D okuliare od NVidie su uplne na inom principe. A tvoja grafika nema nic spolocne so znackou tych okuliarov :)

Takze kludne kup, vyskusaj, nebude fungovat, vrat do 7 dni :)

raviola
    Účastník

Myslim ze na tie filmy musis pouzit polarizacne okuliare nie red-blue…

iGor pro
    Účastník

keby všetko vedelo zobraziť 3D tak prečo sú na trhu 3D tv ? :D
    tých aplikácií na iphone čo zobrazujú 3d je viac ale ˇiadnu som neskúšal lebo nemám tie okuliare :P

M3siacik
    Účastník

tiez sa mi zda ze sa nepouzivaju red-blue ale polarizacne okuliare

R4d0sl4v
    Účastník

no nevadí teda keď to nerozbehám terza si chcem kúpiť macbook nový tak na 3D televízor neostanú financie snáď do vianoc pôjdu dole ceny :)

Adrian91
    Účastník

Nieje 27″ dost velký displej? :D Však to pri tom musis otacat hlavou

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.