iCloud

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #80975
    pepohan
    Účastník (Participant)

    Zdravim
    Mám jednu otázku. Prečo v Nastaveniach mam iCloud “skamenený”. Nedal sa mi otvoritl ani iCloud, ani Twitter. Ďakujem za odpoveď
    PS: v obmedzeniach som toto nenašiel, talže neviem kde je chyba

    #284637
    Safer
    Účastník (Participant)

    Nechcem kvoli tomu zakladat novu temu tak to napisem sem:
    aktivoval som si mail na iCloud ale v iPhone sa mi zobrazuje tento mail 2-krát… nemal som predtím Mobile.Me mail ani nic take… je to iba zdvojeny lebo ak mi tam pride mail pipne mi na obidvoch a ked ho vymazem zmaze sa na obidvoch… neviem si s tym rady nepomaha ani restart any vypnutie/zapnutie iCloud mailu… a vymazat ucet iCloud nechcem lebo tam mam uz vela informacii…..

    Diki

    #351146
    Ronald
    Účastník (Participant)

    Páni , jedna nová otázka ohľadom spravovania iCloudu…

    ak si nastavím synchronizáciu medzi iPhone a iCloudom , tak sa mi (napr. po restore telefónu) automaticky natiahnú naspať kontakty… Tieto kontakty sú však staré. Chcel by som si kontakty v iCloude nejak ,,zrušiť,, a uploadovať tam aktuálne. Je to nejak možné ? Cez Windows Contacts si nahrám do telefónu kontakty , ktoré sú aktuálne. No v tom momente ako si zapne na telefóne iCloud , tak sa mi natiahnu do adresára telefónu staré kontakty a celé sa to pomieša. Už som vymazal celé svoje ,,iCloud,, úložisko , no kontakty sa tam natiahnu vždy. Dá sa to niekde spravovať ? Ďakujem

    EDIT : priznám sa , nevedel som , že sa to dá štandardne-jednoducho cez internet a prehliadač cez stránku http://www.icloud.com … Hľadal som v tom nejakú záhadu. Takto som si vymazal kontakty a z telefónu si ich následne uploadnem :)

    #351163
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    ronald: Kontakty nespadaju do samotnej zalohy. Su ukladane samostatne a pravidelne synchronizovane. Zaloha iphonu sa robi az po pripojeni k el. sieti ked si na wifi, resp manualne cez nastavenia. Stale ked pracujes s kontaktmi mas moznost vidiet ze telefon sa pripaja na internet(toci sa kruzok). Napada mi len jedno, dat si kavu a manualne ich prepisat?

    Skus sa na to pozriet cez tento soft ci sa to neda syncnut http://support.apple.com/kb/dl1455

    #351188
    Ronald
    Účastník (Participant)

    MoRFi , ďakujem ti za odpoveď. Vyriešiel som to , ako som písal v edite. Jednoducho som si hodil na PC do google slovíčko ,,iCloud,,.
    Prvý výsledok bola stránka ,,www.icloud.com,,. Klikol som , nahodil svoje prihlasovacie údaje , otvoril kontakty a vymazal ich. Následne som sa odhlásil , zapol na telefóne funkciu iCloud a ,,poslal,, na úložisko kontakty :) Teraz mám iCloud na tel už nonstop zapnutý , aby mi boli kontakty vždy zosynchronizované :)

    #357410
    marianlapos
    Účastník (Participant)

    Dnes som si všimol, že na stránke icloud.com pribudla v jazykoch aj slovenčina …

    #357412
    MacB
    Účastník (Participant)

    A predtým tá možnosť nebola (možno, že naozaj nie, neviem)? Ja som sa včera tiež prihlásil a zmenil som si jazyk na slovenčinu.

    #357415
    marianlapos
    Účastník (Participant)

    Nie bola tam iba čeština …

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.