iBook G4

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    destilator
    Účastník (Participant)

dobry den, dostal som stary ibook g4.vraj nebol zapnuty asi rok a lion clanky v akupaku su uplne na nule. len tak zo zvedavosti by som ho chcel ozivit. niekde som sa docital ze napajanie adapterom je 24v a tak som vytvoril zdroj a konektor. po pripojeni a dlhsom nabijani sa ibook nerozbehol. vie niekto poradit na ktore piny v ibooku treba pripojit napatie, ake velke a akej polarity??
    dakujem za odpovede. pripadne na mejl: destilator1@gmail.com

janiki
    Účastník (Participant)

na piny si sa mal pytat skor nez si experimentoval . mozno je uz neskoro.
    http://goo.gl/3xMP5s

destilator
    Účastník (Participant)

preco?
    dal som vyssie napatie na vstup?

destilator
    Účastník (Participant)

noooo, tak to som sa asi mal…

destilator
    Účastník (Participant)

a ked su baterie v akupaku riadne vymlatene, tak mal by ibook fungovat aj na adapter?
    az som spravne pochopil tak plus pol + je to co v normalnom 2,5 mm dzeku sluzi ako minus alebo kostra. a minus – do ibooku je stredny pin dzeku 2,5mm. a spicka dzeku je nezapojena.
    dobre?

destilator
    Účastník (Participant)

takze ked ja mam 2,5mm dzek na napajani, ten moj je powerbook. lebo pod displejom ma napisane: iBook G4.
    janiki, podla toho linku je to tak?
    ci?
    http://goo.gl/3xMP5s

destilator
    Účastník (Participant)

janiky, dobre si mi poradil!!!!!!!!!!!!!!
    dakujem ti za ten link.
    ibook nabehol a zobrazila sa uvodna obrazovka: mac os x
    a pod tym meno a priezvisko predosleho majitela.
    a este pod tym je kolonka pre heslo.
    a teraz neviem ako dalej. vie to niekto ci sa da s tade pohnut aj bez hesla? nechcem tam zbytocne klikat aby sa to nezablokovalo.
    az sa neda pohnut, tak spytam sa syna ci vie kontakt na predosleho majitela.
    janiky, dakujem za ten link. velmi mi pomohol!!!!!!!!!!!!!! a ide to aj bez odporu 0,5mohm

polino
    Účastník (Participant)

Zdravím Ťa destilator, pozri túto moju starú tému, mal som niečo podobné: https://www.macblog.sk/forum/discussion/25865/ako-napisa-maekcen-na-americkej-klavesnici/#Item_20

destilator
    Účastník (Participant)

polino DAKUJEM ti za info. uz laborujem aj so synom, on ma tiez mac ale sa nam nedari. nevieme zistit aka je tam verzia os mac.
    skusali sme aj z toho linku co si mi poslal tie moznosti, ale nefunguje to.
    skusali sme vsetky moznosti na zmenu hesla bez instal cd ale neuspesne.
    toto je asi dost stary mac , podla stitku pod klavesnicou je tam napisane 1,33mhz a 256ram

polino
    Účastník (Participant)

Neni zač, ja som tento problém mal na svojom prvom iMacu G3 s 500Mhz :D len je zvláštne že to nefunguje, mne to potom v pohode išlo :(

destilator
    Účastník (Participant)

tak nepomohol ziadny z tych navodov…
    nakoniec syn zavolal predoslemu majitelovi a heslo zistil.

destilator
    Účastník (Participant)

je tu niekto kto ma tiez taky satarsi ibook g4??
    ja mam mac 10.5.8 a potreboval by som niekoho na sem-tam poradenie. syn je sikovny, ale nevie uplne vsetko ma novy mac a tam je vraj spusta veci uplne ina. ale dal mi do os cestinu. co je uple super, lebo ja po americky neviem :-(

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.