Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › HRY DO iPhone 3G
- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 11 months od
dubak.
-
AutorPríspevky
-
30. júla 2010 o 13:08 #220371
marco11SK
Účastník (Participant)no presne, rožky by si v obchode neochutnával, bolo by Ti to trápne a je to aj nevhodné tak prečo to robiť pri software-i?
30. júla 2010 o 13:38 #220376Benne
Účastník (Participant)preco by si nemal moznost ochutnat rozky ??? Preco nemozes prist v Tescu k rozkom,kde ich je 500,jeden chytit a ochutnat ho ? Pretoze ti v tom brani svedomie,to je vsetko. A kradnutie softwaru je jednoducho to iste,ako kradnutie akejkolvek inej veci v obchode,s tym,ze sa skryvame za anonymitu internetu. Takisto mas moznost aj zabit cloveka a neurobis to. Moznosti je na svete nekonecne mnozstvo,co by sa dalo robit tak,alebo onak…
30. júla 2010 o 15:59 #220386cicolably
Účastník (Participant)jaaj toto som nechcel takýto fla,me xexe
DUBAK sorry nemyslel som to v zlom
ale to prirovnanie je skôr
kde bývaš ? maš auto?
zoberiem ti kolesa a autorádio
veď prečo nie? to nie je nikoho to stojí na ulici
maník čo spravil POLDA 2 pre iPhone napísal na jednom fóre,že
na 3 sere lebo tu to každý len kradne a jemu sa ten zabitý čas neoplatí strácať
asi tak30. júla 2010 o 16:46 #220390dubak
Účastník (Participant)cicolably: to suhlasim, a verim ze cloveka nasere ked sa sere s nejakou aplikaciou a potom to ludia len bezhlavo stahuju a nepodpori to kupou nikto, to by nasralo aj mna
osobne ja som si poldu stiahol lite verziu a mozno by som si kupil aj plnu keby predsa bola o nieco lacnejsia, zase predsa je mi to za hru dost penazi kedze radsej zainvsetujem do nejakej aplikacie ktoru vyuzivam kazdy den
a to porovnavanie rozkov a software si myslim ze to aj tak nie je to iste, urcite by tolko ludi napriklad soft na mac nestahovalo z warezu kebyze je to za prijatelnejsie ceny, vy si mozno poviete ze su to super ceny ale je to ako pre koho. Mozno v Amerike pri uplnom inom sposobe zivota a platoch ich nezabije vyhodit 20 dolarov za nejaky downloader pritom je kopec inych downloaderom skroo s rovnakymi funkciami ak nie presne s tymi istymi a je zadarmo a free.Preco niekomu nerobi problem spravit program a dat ho zadarmo a niekto sa musi na nom vecne nabalovat pri tom ani neni hodny takej hodnoty penazi. Ako napriklad Photoshop je drahy soft a uznavam ze tu cenu si zasluzi ak niekoho ten soft zivi a patrilo by sa mu zan zaplatit ked mu ten soft zaistuje vsetko v zivote kdez to pre studenta co sa v nom len uci a ma ho popripade ako svoje hobby a z toho programu mu financne nekvapne nic je podla mna nezmysel si ten soft kupovat, ale kazdy mame na to iny nazor. Chcel som tym len povedat, ze kebyze su programy pre mac cenovo trochu normalnejsie ako napriklad aplikacie pre iphone urcite by si ich aj viacej ludi kupovalo a nestahovalo to kade tade z internetu, aj ked niekomu nerobi problem vyhodit aj neviem kolko penazi za soft a potom nadavat druhym do zlodejov, kludne ak ma mate za zlodeja, ja vam nazor neberiem, ale kazdy sa na to pozerame z inej strany a kazdy mame ten svoj nazor tak vy my neberte moj :) -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.