HRY DO iPhone 3G

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    DNBivanaDNB
    Účastník (Participant)

Caute, chcela by som sa opytat, ako si mam pridat hry do iPhone 3G (8GB)…uz som skusila dat tam 2 hry, cez iTunes mi ale do iPhonu nepresli :( prosim surne….dakujem…

Andreso
    Účastník (Participant)

neprešli- aplikácie po 1. nechodia, po 2. patrilo by sem dať aspoň error code (kód chyby, ktorú iTunes vypíše- ak , samozrejme, tam nedávaš aplikácie nelegálne).

dubak
    Účastník (Participant)

Ak davas aplikacie nelegalne si vopred odpisana na celkom macblogu ;)
    Asi tusim v com mas problem bohuzial tu budes s tym povazovana za „zlodeja“ ak chces pomoct napis mi mail poviem ti co spravit

cicolably
    Účastník (Participant)

dubak a ty nie si zlodej
    a potom chcece nove hry a plačete že nie su
    ked u hry za 0,79€ pre vas drahe
    kupte si nokie tam sa da kradnuť a mate take super JAVOvky
    DNBivanaDNB
    sprav si učet a kupuj

dubak
    Účastník (Participant)

cicocably: ja som zlodej? Podla coho sudis prosim ta ? Na svojom ucte mam zopar apps kupenych nieje to horibilna suma ale cez 40 € to urcite je. Rad zaplatim za aplikacie co su pre mna dolezite a vyuzivam ich ale nevidim dovod platit vopred za nieco co nemam odkusane a nevyhodim peniaze do luftu za to ze je to nejaka sprostost cize ak ti mam odpovedat ano stahoval som si aj ja „nelegalne“ aplikacie do iphonu ale tie co sa mi pacili a vyuzivam ich som aj podporil kupou k tomu momentalne mam na 3gs ios4 a nemam tam jb a viem existovat aj bez neho ale vopred neodsudzuj ked nevies, ja nemam nic proti tym co si aplikacie kupuju ale ani proti tym co si ich stahuju, kedze vzdy je na to nejaky dovod

marco11SK
    Účastník (Participant)

dubak, ten kto kradne je čo ak nie zlodej? a kradneš aj rožky v potravinách? môžeš predsa ušetriť pár centov a obchod má dostatočné zisky i tak no nie?
    na odskúšanie máš lite verzie. prepáč ale 90% ľudí ktorí „najprv odskúšajú, potom kúpia“ málokedy app/ hru ozaj kúpia keď sa im pozdáva ale to vieš dobre aj sám

dubak
    Účastník (Participant)

Este raz opakujem ze aplikacie co mam v telefone su kupene, na 3.1.3 som si stahoval a tiw co som nevyuzil som hned vymazal a tie co som si nechal som si kupil a tym ich podporil tak preco by som mal byt zlodej prosim ta ?
    A nie vsetky apps maju lite verzie, je ich dost malo co maju a neviem ci ti mam spravit screen mojho uctu aby si mi veril ze ich mam kupene alebo o co teda ide

marco11SK
    Účastník (Participant)

takže v telefóne nemáš jedinú hru či aplikáciu ktorú používaš a nezaplatil zaň?
    dobre, verím Ti, len píšem že človek kt. sťahuje čokoľvek komerčné bez platenia v podstate zlodej je :-)

dubak
    Účastník (Participant)

Nie nemam kedze mam 3gs a os4 inu moznost ako mat zakupene tie apps ani nemam a naozaj mi nerobi problem dat tych par centov za nejaku aplikaciu ak ju naozaj vyuzivam kedze tie ceny naozaj niesu prehmane ako napriklad oproti softu na mac
    Jasne kazdy to nazyva inak, ja mam pod pojmom zlodej a kradez na mysli trochu ine veci, ale to je vec nazoru :)

marco11SK
    Účastník (Participant)

fajn tak potom prepáč, nemusíš ale radiť iným ako používať nelegálny soft, zvlášť takým ktorí si ho potom na 99% nekúpia..
    ešte dodám že ja sám kradnem, (hlavne hudbu ktorá sa už zohnať nikde nedá) ale si to aj priznám.
    len proste nemám rád keď niekto bagatelizuje vlastné nesprávne konanie

dubak
    Účastník (Participant)

Ja tiez kradnem hudbu ale tiez je to o tom istom ak sa mi dany album pacil a chcem aby bol coskoro aj dalsi idem do obchodu a podporim ho, co sa tyka filmov to nerobim ale hudbu vzdy rad podporim najma sk/cz scenu

marco11SK
    Účastník (Participant)

u mňa sú to hlavne raritné albumy, vydané v malých nákladoch a dávno vypredané a pod., alebo potom rôzne demá a live-ky. ale to už sme OT, howg :-)

hatto
    Účastník (Participant)

zastanem dubaka, ja tiez som si viackrat stiahol nelegalne a potom naozaj kupil. ako priklad uvediet weather pro… aj ked stoji myslim ze 3.49 tak som bol ochotny zaplatit, lebo po odskusani som bol spokojny, to iste 1Password… a ked to chces prirovnat k potravinam, v dobrych restauraciach tiez vino najprv ochutnas az potom sa rozhodnes ci ho chces;)
    keby tie lite verzie robili trosku rozumnejsie, nebolo by to treba, ale vacsinou ich tak osekaju ze nemas vobec predstavu co ta aplikacia dokaze.

vlk
    Účastník (Participant)

,,a ked to chces prirovnat k potravinam, v dobrych restauraciach tiez vino najprv ochutnas az potom sa rozhodnes ci ho chces;) “

:D :D :D :D

A potom akože keď ti nechutí tak si daš kolu a vybavené nie ? :D :D :D Víno ochutnáš povieš že ho nechceš vyskúšaš druhé no zaplatíš oba. Toto je reálny svet

hatto
    Účastník (Participant)

nejdem rozoberat vino, na to tu nie je ta tema, ale co som sa ja stretol, tak keby som povedal, ze mi nechuti tak si vyberiem inu flasu a platim len za tu.

Frostmann
    Účastník (Participant)

IMHO platene VS JB-Lite
    Ja som tiez nazoru najprv vyskusaj potom kup. NFS, Settlers a vela dalsich som najprv omakol a az potom kupil. A prirovnavat rozky k aplikaciam?? heh Ked sme pri porovnavani… s autami to mas to iste ak niesi blb radsej si pred kupou auto vyskusas a potom sa rozhodnes, alebo si mozes kupit macku vo vreci, ktoru po 10 000km odvezies do srotu :D

Benne
    Účastník (Participant)

ano,porovnavat aplikaciu za 5€ s autom za 5000€, to je to spravne porovnanie :D neviem co na tom skusat,ked ku kazdej hre vydaju po par dnoch lite verziu. Chcem vidiet tych ludi, co si stiahnu nelegalne hru, a ked sa im zapaci,tak ju hned vymazu a kupia si novu. Alebo to najprv prejdete a potom si to kupite ? :D:D:D proste kradnutie softwaru je kradez ako kazda ina,ci uz v obchode,alebo na internete. Kopec ludi ma kradnuty software, tak si to netreba obhajovat takymito nezmyslami.

Frostmann
    Účastník (Participant)

RE: Bene..Ide o princip neber porovnanie doslovne.

Benne
    Účastník (Participant)

takisto pri rozkoch ide o princip… ochutnavas najprv rozky v obchode ? alebo ides do restauracie a chces ochutnat z tohto jedla,z tohto,a este z tohto a uvidim, ktore si vyberiem ? :D nie… vyberes si co chces, co potrebujes, na co mas chut a to si kupis,takisto ako software. Vyberies si co potrebujes, co chces a zaplatis.

dubak
    Účastník (Participant)

Ale pri rozkoch inu moznost nemas kdezto pri softwari ano tak preco ju nevyuzit

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.