hovor zlyhal iphone5

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #98201
    Simonkaa
    Účastník (Participant)

    prosim vas poradte mi :( mam iphone5 nema ani mesiac. ked vytocim cislo napise mi hovor zlyhal a zrusi ma. co s tym mam robit skusala som reset siete, restartovat telefon, vypnut zapnut, vybrat simku :( raz to fungovalo po restarte a potom to zase neslo. mam ist do apple store alebo co. dakujem :(

    #375062
    andoo
    Účastník (Participant)

    Neviem akeho mas operatora, ale v Tmobile sa to stava bezne ze im ako keby vypadla siet. Niekedy je to tak ze sa da dovolat len na O2 alebo Orange cisla.

    #375063
    Simonkaa
    Účastník (Participant)

    mam orange :( mne sa dovolat ludia v pohode vedia aj net mi ide wifi vsetko. signal palicky mam plne. volat mi vobec nejde :(

    #375077
    bawy
    Moderátor

    Simonkaa: najprv restore, ak nepomôže treba ísť do Orange a nechať si na počkanie vymeniť kartu, že zlyhavajú hovory, mne tak menili, bolo to zdarma a hneď bol problém vyriešený.

    #375100
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    ano vymena sim moze pomoct, hlavne v pripade ak je iba povodna zostrihnuta. odporucam este vyskusat resetovat nastavenia siete. v tomto pripade ale prides o ulozene hesla od wifi sieti na ktore si sa pripajala

    #375129
    Simonkaa
    Účastník (Participant)

    chalani dakujem za rady :) cely den mi neslo volat a teraz uz ked som bola s tym zmierena ze ho zaniesiem zajtra do servisu tak to islo, nechapem :D asi si chcel oddychnut :D ale kazdopadne to nebolo sim kartou lebo bola som s tym v APPLE shope u nas v BB a oni skusali s nim vsetko mozne aj nemozne aj vlozili ich simku a neslo to.

    #375480
    iTuxx
    Moderátor

    mne to predvcerom zacal tiez iPhone 5 robit u Orange. No Service mam na dennom poriadku. Je jedno kde som, zrazu BUM! No Service. Robi to v hocijakom meste, obcas pomoze prepnut letovy rezim, ale potom zacne aj ukazovat plny signal, ale v skutocnosti je telefon aj tak nedostpny a pri volani mam Call Failed. A zacne scanovat mobilne siete. Vybija mi tym baterku. Do predvcerajsieho dna som nemal ani najmensi problem. No teraz bud nieco posrali v Orange, alebo neviem. Ak sa to neopravi same po par dnoch, ani neskusim telefon restorovat alebo nastavovat, rovno ho dam do prdele a kupim si nejaky iny. Asi nejaku lumiu. Ja sa nebudem prdkat s restorom a nastavovanim, ked som s nim nic neurobil. Potrebujem spolahlivy komunikacny pristroj, nie lajno. Uz je dost tychto problemovych iPhonov s uplne nezmyselnymi chybami a bugmi. Kto to ma stale riesit? Ked je to take drahe, nech je to bezchybne. Nikdy sa mi ani na najpodradnejsom telefone nestalo ze spadol signal a vyhlasilo No Service. To co ma byt toto?? Davam mu tyzden. Potom nech sa uci lietat.

    #375492
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    iTuxx potom mas moju adresu :)

    #375505
    iTuxx
    Moderátor

    No mozem ho z tej prdele potom vytiahnut, ale nie som si isty ci ho potom budes chciet :-)
    Mimochodom, po tom co som vcera o nom napisal, som ho este skusil vypnut a zapnut ako taky quickfix a zatial v pohode. Uvidime co cez den. Vcera ma neskutocne vytocil (ako ja telefonne cisla).

    #375530
    Simonkaa
    Účastník (Participant)

    No moj telefon pisal hovor zlyhal aj na druhy den. isiel vo stvrtok do servisu zajtra si idem pren. tak ze som zvedava co s nim bolo… :(

    #375562
    iTuxx
    Moderátor

    mne dnes uz fungoval v pohode. Neviem co mu bolo. Proste iPhone, nevypocitatelny telefon neobmedzenych moznosti.

    #375648
    Simonkaa
    Účastník (Participant)

    tak ze dneska mi prisiel iphone z opravy (poslali novy kus) bola tam chyba ze sa nedalo volat pisalo hovor zlyhal.
    prisiel mi novy kus dala som zalohu a neslo to. vymazala som vsetko z noveho iphonu mám ho ako novy ale funguje. cize tá chyba musela byt naozaj sposobena nejakym obsahom v zalohe, ale fakt netusim ze aka chyba tam mohla rušiť hovory.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.