Hľadáme programátora pre iPhone

Domov Diskusné Fóra Ostatné Hľadáme programátora pre iPhone

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #77178
    j4nosik
    Účastník (Participant)

    Dobry den,
    Ako napoveda uz samotny nazov radi by sme sa skontaktovali s programatorom pre iPhone. Islo by o vyvoj aplikacie, ktora ma urcite potencial uspiet na trhu a pomoct ludom. Design a marketing mame zabezpecny cize hladame uz len posledneho – tretieho cloveka do timu. Kedze sme studenti nemozme si dovolit platit naraz vysoku sumu penazi a tak ponukame rovnocennu 1/3 z predaja aplikacie, ktora moze v konecnom dosledku prevysit aj sumu, ktora by vam bola vyplatena naraz.
    kontakt: peto252(zavinac)gmail.com

    #261588
    Anonymný
    Neaktívny

    clovek ktory to cele naprogramuje dostane 1/3? neni to nefer?

    #261589
    M@rtin
    Účastník (Participant)

    @nuda7 Uspech nie je o kode. Samotna idea a funkcionalita su imo dolezitejsie.

    #261596
    Anonymný
    Neaktívny

    lenze toto je nanajvys pochybne… tiez si mozem dat inzerat ze mam super napad na aplikaciu, spravim marketing aj dizajn, len to niekto nakodte a dostanete 1/3 zisku… ja spravim velke hovno, programator sa namaka a aplikacia zapadne prachom, takze nakoniec z toho zle vynde jedine ten programator.
    takychto vymyselnikov je vela, co maju “super” napady len ani netusia ako to spravit a chcu od niekoho aby to spravil v pripade neuspechu zadarmo a v pripade uspechu dostanu nejaku malu ciastku(1/3)

    #261601
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    m@rtin a nuda:suhlasim s oboma :) napad je nie len niekedy, skor casto dolezitejsi nez kod alebo grafika, ale samotny programator sa na tom najviac namaka (viem o com hovorim, som developer).

    j4nosik:skus pohladat a nasledne kontaktovat, tu na fore je aj tema zdruzujuca iOS developerov, pripadne skus nejaku on-demand programatorsku firmu, viem min. o jednej v BA ;)

    #261605
    yurayko
    Účastník (Participant)

    tak sa mozu dohodnut aj dopredu na nejakom pausale a neskor ak sa to bude predavat dostane tu 1/3, ale najlepsie by bolo keby ste sa stretli osobne, taq hned clovek spozna ci ide o serioznu vec alebo …

    #261610
    M@rtin
    Účastník (Participant)

    @nuda7 Tak ale snad si koder vybera, do co ho pojde;)

    #261628
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    idealne spisat zmluvu o dohode o vykonani prace,idealne potvrdenu notarom,zahrnajuca pravo kodera na informaciu o celkovom zisku,nech je to kontrolovatelne a v pripade porusenia dohody z jednej alebodruhej strany aj sudne vymahatelne

    #261676
    j4nosik
    Účastník (Participant)

    Ideme do toho naplno. Nikto tu nebude robit hovno a nikto tu nechce na nikom zarobit. Sme studenti a zatial sme dvaja a radi by sme dali dokopy team o troch ludoch. Osobne stretnutie je pre nas vyhodou a sami ho preferujeme takze v tomto nie je absolutne ziaden problem. Programator sam usudi, ci ma aplikacia podla neho potencial. Vsetko uz je navrhnute, ci sa jedna o design a kompletne nacrty aplikacie a vsetko sa moze prediskutovat s koderom ako som uz spominal najlepsie osobne alebo aj inak. Samozrejme sme ochotny pristupit aj na vami navrhnuty sposob platby ak bude pre nas rozumny.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.