Grafická karta

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Grafická karta

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

Ktorý s týchto má výkonejšiu grafiku ? (alebo ktorý je výkonejší)
    Najnovší 17palcový Macbook Pro s 9400M+9600GT
    alebo
    iMac ten najnovší 24 palcový s GeForce 130GT

(neviem ktorý kúpiť lebo nenapísali ani aká je to 130GT grafiak či 512 GDDR3 alebo obyčajná DDR2 aj fakt neviem či bude výkonejší ten macbook alebo imac :/ )

2.0swan
    Účastník (Participant)

najspolahlivejsi zdroj :D

http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gt_130m_us.html

http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9600m_gt_us.html

EDIT: inak podla mna mas zle polozenu otazku, mal by si sa sam seba spytat, ci mienis maca prenasat alebo nie

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

tak či budem prenášať alebo nie to mi je jedno :) ide mi len o výkon lebo potrebujem tam mať Final Cut 2

a inak ty si dal link na 9600m to je pohode a to druhé si dal 130m podľa apple.sk je to GT 130 nie M :/

skúsim položiť inak otázku:
    čo je výkonnejšie ? (budem na tom strihať HD videá a robiť grafiku v After Effect CS4)

(ďakujem za odpovede :) )

(keďže budem strihať videá tak by som bral 24 monitor teda iMAC ale ak je výkonnejší macbook pro tak by som ten zobral)

2.0swan
    Účastník (Participant)

ked sme taky detajlisti tak je to NVIDIA® GeForce® GT 130M GPU

a iMac ma v sebe integrovanu graficku kartu ako aj MacBook Pro ma integrovanu NVIDIA® GeForce® 9600M GT GPU + NVIDIA® GeForce® 9400M
    takze tie linky su vporiadku

meee

EDIT: inak na apple.com je napisane: NVIDIA GeForce GT 130 with 512MB of GDDR3 memory

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

ok sorry ak som sa zmýlil :) tak teraz v tom už mám jasnejšie ale stále neviem čo je výkonnejšie ;-) čo by si bral keby máš na výber ? (bez ohľadu na to že budeš to prenášať mne ide o výkon)

2.0swan
    Účastník (Participant)

uz len to, ze chces robit grafiku a video, tak iMac s 24″ displayom ma nieco do seba a jednoznacne by som bral tu GT130, ale to je len moj nazor :)

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

Ok tak keď vravíš tak zoberiem čím skor 24″ iMac dík za radu ;-)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.