Garmin Colorado 300 + software na planovanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Garmin Colorado 300 + software na planovanie

• Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 16 years od gero.
Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    gero
    Účastník (Participant)

planujem si zakupit GPS Garmin Colorado 300. Existuje program pre OS mac podobny (OziExplorer, GPS Utility…), ktorym by som mohol planovat trasy, tury. Ide mi hlavne o planovanie turisticke (horske).

bawy
    Moderátor

Nazdar, existuje program Bobcat, je to taký mapsource pre MAC, normálne tam nahráš TOPO mapu SK, a vieš importovať a exportovať trasy, POI, a vôbec všetko. Čiže smelo do toho.

gero
    Účastník (Participant)

vies mi este pripadne poradit s nahratim map hlavne turistickych rakuske, svajciarske a francuzske alpy?

bawy
    Moderátor

Jasne, tieto mapy sú buď poriadne drahé ( alpy okolo 400€) priamo od Garminu, alebo si zohnáš free alternatívy, ktoré sú takmer identické s tými platenými. V podstate pre Garmin zoženieš mapy celého sveta.

gero
    Účastník (Participant)

nazdar, už som veselý vlastník macu :) naištaloval som bobcat ale teraz sa mi nedarí naisťovať sk topo mapu. Ako nato?

bawy
    Moderátor

nazdar, gratulujem :) potrebuješ map install pre MAC :
    http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=999-99999-06

Tam by Ti to už malo ísť :)

tomco
    Účastník (Participant)

najnovsie je k dispozicii aj garmin basecamp http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4449 , ale ten pracuje len s topo mapami, ktore obsahuju DEM (Digital Elevation Model) cize napr. SK Topo, ktoru si ku coloradu dostal :-)

bobcat nahradil garmin roadtrip (len zmena mena).

gero
    Účastník (Participant)

všetko mám už stiahnuté, ale nedarí sa mi naisťalovať tú sk topo mapu z cd. Možem požiadať o radu? a ešte otázka. Existuje software for mac, ktory dokaze pracovat s oskenovanymi mapami, nieco podobne ako Oziexplorer?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.