Fotostream

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    27dauson
    Účastník (Participant)

Nazdar, mozno blba otazka ale nemala by byt fotka automaticky po odfoteni vo Fotostreame? Niekedy cakam aj den kym ju tam samo prehodi.

howoarang
    Účastník (Participant)

mala by byt, pokial mas fotostream zapnuty. a ak sa nemylim, zalezi to aj od rýchlosti internetoveho pripojenia, pretoze ta fotka sa pravdepodobne uklada aj niekam na server, aby si ju mal k dispozicii aj v inych zariadeniach, kde pouzivas to iste konto.
    Napr. ja mam iphone a ipad. Ked odfotim iphonom a som pripojeny k internetu, fotka sa automaticky ukaze po niekolkych sekundach na vo fotostreame na ipade.

MoRFi
    Účastník (Participant)

neodosiela sa fotostream az ked je zariadenie na wifi popripade na wifi a pripojene k elektrickej sieti?

majdy
    Účastník (Participant)

Odosiela sa aj na 3G a aj bez elektrickej sieti (možno je to vec nastavení), ale u mňa to tak funguje a tuším že funguje aj na EDGE.

Deň je naozaj dlhá doba.

gaboc
    Účastník (Participant)

Mne to funguje vylucne ked som na wifi, je to otazka par sekund. Aj v nastaveniach je uvedene: „Po pripojeni k wifi automaticky odosielajte nove fotky a prenasajte ich do vsetkych svojich zariadeni v iCloude.“ Ako je mozne nastavit to aj mimo wifi?

MoRFi
    Účastník (Participant)

Neviem zda sa mi ze som to niekde videl ale mal som teda pravdu, zakladne to ide cez wifi :)

gaboc
    Účastník (Participant)
    majdy
    Účastník (Participant)

Tak zrejme len wifi.

Vychádzal som z vlastnej skúsenosti a automaticky photostream si nesledujem, zrejme je to tým, že často či už som doma, v bare, alebo niekde u kamaráta, priateľky automaticky sa pripojí a hneď hodí do všetkých zariadení.

Ale ako som písal, vychádzal som z vlastných skúseností a to tých, že zvyknem odfotené fotky rovno po odfotení hodiť do shared photostream a následne ich potom všetci, ktorí zdieľajú tento photostream somnou majú na svojích zariadeniach. Zrejme preto som si myslel, že takto funguje aj klasický automatický photostream :)

Adina0501
    Účastník (Participant)

Chystám sa na krátku cestu do Nemecka a chcem z môjho iphonu 5 poslať fotky drahému ktorý bude na Slovensku na Tablet iPad 2 nemá s tým niekto skúsenosti nemyslím so spôsobom posielania to ovládam ale či to nie je v zahraničí nejako spoplatnené t.z. posielanie fotiek z jednej krajiny do druhej alebo stačí keď aj v Nemecku si nájdem nejakú wifi free dík za rady.

andoo
    Účastník (Participant)

Adina – pokial budes na free wifi tak mozes posielat kolko chces, pokial mate na obidvoch zariadeniach to iste apple ID a zapnuty fotostream tak sa tam prenesu automaticky, nemusis ich nikam posielat.

Dreamer
    Účastník (Participant)

Adina

A pokial aj nemate na obidvoch zariadeniach to iste apple ID, staci ak vytvoris Shared Photostream a zahrnies jeho alebo koho chces do zdielanych uzivatelov. Samozrejme by si mala byt na wifi. To je najrychlejsi sposob a najjednoduchsi ako s nim tieto fotos zdielat :)

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.