eshop

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

Zdravim chcel by som vam odporucit jeden eshop cez ktory som si kupoval iphone 5s za fakt skvele ceny tam maju vsetko tiez som najprv tomu neveril ale skusil som to a vyslo to su doveryhodny a vsetko zaslu ako maju :) http://www.usa-produkty.sk

fanthomas4
    Účastník

Keby tvoj účet nebol vytvorený pred 3 minútami, tak by možno bola tvoja rada aj dôveryhodná ;-)

Anonymný
    Neaktívny

Ja som to mal ucet len neviem heslo do neho uplne som zabudol a neviem si vobec spomenut :)

fanthomas4
    Účastník

Jááj jasne tak sa ospravedlňujem. Aký bol tvoj starý nick?

Anonymný
    Neaktívny

somuchiha myslim ale tak macblog sledujem dva roky a viem ze som bol registrovany aj lebo som sa tu pytal nieco :)

lordsoft
    Účastník

Ten eshop nesplna ani podmienky elektronickeho obchodu podla slovenskych platnych legislativnych zakonov. Urcite by som to neriskoval a nekupoval odtial ani keby mali ceny lacnejsie o 30%. Je totalne amatersky spracovany. Platba mozna !!!LEN!!!! prevodom na ucet tiez vravi za vsetko.

Toto je presne stavane na slovakov, namotat na lacne ceny a tovar nedodat. Je to hnus taketo obchodne praktiky :-\

lordsoft
    Účastník

BTW – vsimnite si ich obchodne podmienky :::

Predávajúci
    Usa-produkty.sk as, so sídlom U.S.A, Californie , Santa Anna, ul. Beverly Glen Dr., Zip code – 92 705, je spoločnosťou zapísanou v obchodnom registri vedenom Mestským súdom v Prahe v oddieli B, vložka 8573, zaoberajúca sa predajom predovšetkým usa elektroniky ako ďalším predajcom, tak aj spotrebiteľom. Ďalšie informácie o predávajúcom sú uvedené v sekcii „Kontakty“.
    ——————————————————————————————————————————-

a obchodne podmienky na alza.cz )vid. adresa a hlavne VLOZKA-

Společnost Alza.cz a.s., IČ 27082440, sídlem Jateční 33a, 170 00 Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8573, tímto prohlašuje, že veškeré osobní údaje považuje za důvěrné a používá je pouze v souladu s platnými a účinnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění. Veškeré osobní údaje budou použity výhradně pro vyjednávání o uzavření pracovní smlouvy, které tímto dobrovolně uchazeč o zaměstnání poskytuje společnosti Alza.cz, a to nejpozději až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním zaslaným na adresu Alza.cz a.s., IČ 27082440, Jateční 33a, 170 00 Praha 7. Alza.cz postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů.

JE TO ODRB NIKTO NEOBJEDNAVAJTE OD NICH!!

a leti to na COI a SOI.

punky
    Účastník

snaha bola ..

fanthomas4
    Účastník

no tak to je teda tiež veľmi dôveryhodný nick :D https://www.macblog.sk/forum/account/24943/

bakosmi
    Účastník

ten co ten web zlatal na kolene ani nevie pisat po slovensky – lol

q0s
    Účastník

Zarobte si peniaze ako normalni ludia.To ste tak ubohi, ze musite zarabat odrbavanim? Fuj,je mi zle z tychto ludi

gman
    Účastník

booooze ked uz idem niekoho ojebat, tak si dam zalezat nech to stoji zato. referencie ma ozaj pobavili. fotka s palcom hore… to by som tam radsej dal obrazok maciatok…
    ad adresa… mesto Santa Anna v Calif neexistuje. postal code sedi, ale to je Santa Ana. Santa Anna je akurat tak v Texase, Beverly Glen Dr. je zase v Los Angeles. geez o doveryhodnom tlfn kontake ani nehovoriac. naco sa ludia takto strapnuju…
    dohladanie bude asi trosku problematickejsie, lebo vlastnikom domeny je websupport.sk

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.