Dropbox a foto obrazovky

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Dropbox a foto obrazovky

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #98855
    VS67
    Účastník (Participant)

    Neviete mi niekto poradiť čo treba spraviť, aby mi neukladalo foto z obrazovky priamo do dropboxu?
    Je to zrejme v nejakom nastavení v počítači, pretože mám dva a na jednom mi to ukladá na plochu a na druhom to síce hodí na plochu, ale to vzápätí odtial vezme a uloží do dropboxu. Robí mi to od vtedy, odkedy som si natiahol nový operačný systém. Na jednom to fičí a druhom nie. Nie som si vedomý, že by som niekde niečo zmenil v nastaveniach. Okrem iného mi stále zmrza finder. Je tu síce kopec vylepšení, ale pripadá mi to ako keby tam mali nejaké chyby. Po reštarte mi vždy nejde otvoriť Safari ani pošta, … ale teraz by mi pomohlo, ak by sa dalo vyriešiť to ukladanie iba na plochu.
    Vďaka

    #377532
    Lens
    Účastník (Participant)

    A aky osx? tusim zeje tot toto nastavenie v dropbox aplikacii http://cl.ly/image/2U1l0e2i0J0x

    #377533
    VS67
    Účastník (Participant)

    OS10.9.1
    Nemam potuchy ode by sa to v Dropboxe nastavovalo a dropbox som nikdy nenastavoval.
    Jeden Mac mám v práci a tam je to ok a ten druhý doma tam mi to vždy vycucne fotku z plochy, ktorá sa tam objaví len na nejakú tu sekundu a odošle to do priečinku Sreenshots v Dropboxe. Aj to by som zniesol, nie vždy potrebujem foto hneď, i keď väčšinou áno, ale ten záber sa nedá preniesť na plochu, okamžite sa vráti do Dropboxu späť. Ak záber premenujem, aj tak sa vráti späť a názov je opäť zmenený podla nastavenia dropboxu. Staršie zabery idu na plochu, ale tie väčšinou už nepotrebujem. Čerstvé nie. Všetko sa dá obísť, len mi to žerie nervy, lebo ma to zdržuje a obzvlášť keď som zvyknutý to urobiť rýchlo bez komplikácii ako na Maku v robote. Podla mňa je to v nejakom nastavení v počitači. Keď som nahral ten nový pošahaný OS, tak som musel meniť množstvo nastavení. Podla mňa sa to malo nahrať a zachovať moje nastavenia, či?

    #377538
    rudo.ba
    Účastník (Participant)

    Kde by sa to asi nastavovalo keď ne v predvoľbách Dropboxu? Nie sú zas až tak rozsiahle, až 4 panely.

    Ozubené koliesko vpravo dole po kliknutí na ikonu Dropboxu / Import / Screenshot / Share screenshots using Dropbox.

    #377545
    VS67
    Účastník (Participant)

    Vďaka, už to fičí. “Kolieska” už poznám, na Makoch robím len niečo vyše roka. Niečo je lepšie, niečo my zas chýba, ale v zasade je to lepšie. Na obidvoch počitačoch som nechal stiahnuť nový OS a potom sa počitače reštartovali a nič viac som nerobil. Na tomto doma mám za sebou už kopec takýchto doladení a v robote nič. Spoločné majú len to, že NA oboch vypadli nejaké aplikácie, čo je asi logické, nemali zrejme príparavu na nový OS, ale to, že odvtedy mám neustále problémy s Finderom, Safari a mailom, to ma žerie.
    Ešte raz velká vďaka
    Vlado

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.