downgrade ip3G z 4.3.2. –> 4.2.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes downgrade ip3G z 4.3.2. –> 4.2.1

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    martiintu
    Účastník

Zdravím, potreboval by som pomoc z downgrade-om iphone 3G. Aktualizoval som ho na verziu 4.3.2. a až potom som zistil že je to len pre iphone4 tak by som chcel dať späť 4.2.1. pretože mi začína strašne blbnúť. Poradí mi niekto ako na to?
    Skúšal som už na nete nejaké návody ale nič z toho. Díky

jigga1411
    Účastník

Nuz.. ak nemas SHSH zalohy tak ti to asi nepojde. No tu je skor na mieste otazka preco si davas do uz „zastaraneho“ 3G takyto vysoky firmware ktory uz pre 3G vobec nebol?

dudl
    Účastník

bez SHSH urcite nie
    skus servis

martiintu
    Účastník

No stalo sa to tak že som dostal telefón a keď som ho pripojil na itunes tak sa mi vyhodila hláška že je nový fw a či ho chcem stiahnuť.Tak keď mi ho ponúkal tak som ho stiahol.Myslel som si že keby to ten telefón nepodporoval tak mi to neaktualizuje.Bohužiaľ to tak nebolo.
    Takže nemám žiadnu šancu to spraviť? A v servise to vedia?Koľko by to asi stálo? Ďakujem

eraserv6
    Účastník

Si si isty ze na iphone 3G mas verziu 4.3.2?

poper
    Účastník

daj foto z nastavenia>vseobecne>informacie

danocoys
    Účastník

to bude nejaky ofajč.. ja mam 3G a teda iTunes mi uz pekne davno neponukol aktualizaciu.. a predpokladam, ze uz ani neponukne… koniec koncov chvala Bohu, kedze ten telefon prestava stihat pri dnesnych potrebach app. A posledny update bol na verziu 4.2.1 (8C148)

jigga1411
    Účastník

Musis mat 3GS inak by ti to neslo. pozri sa do Utility ci tam mas kompas ak ano.. tak mas 3GS a nie 3G.

martiintu
    Účastník

Jo mali ste pravdu mám 3GS. Je tam kompas. Ja som si stále myslel že to je 3G. Moja blbosť, ospravedlňujem sa. Teraz možem vkľude stiahnuť fw 4.3.5. Pretože táto 4.3.2. my strašne zasekáva telefón tak snaď to nový fw vyrieši.Nechcel som ho sťahovať skorej lebo som si myslel že mám 3G a teda nie je pre mňa ale teraz už možem.Ale aj tak je to zaujímavé, doteraz šlapal ako hodinky a posledné dva týždne tak blbne že mi to každú chvíľu hádže do recovery, alebo sa nemožem presúvať medzi jednotlivými plochami ale ikony stláčať idú. Myslíte že to može byť starým fw alebo mi už odchádza?
    Díky všetkým a ešte raz sorry za to 3G :)

sleepwalk3r
    Účastník

upgrade z 4.3.2 na 4.3.5 urcite nevyriesi „zasekavanie“. Tieto patche boli cisto zamerane na bezpectnostne diery.

jigga1411
    Účastník

skus restore na novo cize nie zo zalohy.. alebo najskor Tvrdy reset… a uvidis.. ak nic tak skus reklamaciu.. ak este mas zaruku. ja mam 3GS 4.3.1 a jediny problem co badam je obcas trosku trhane animacie presuvania ploch a potom co ma ale sere ovela viac je slaba vydrz baterie ktora isla hned dolu ako som hodil 4.3.1. Inak telefon ide celkom dobre… aj ked teraz ako pozeram ti mas 4.3.2

martiintu
    Účastník

No urobil som upgrade a zatiaľ fachá v pohode, pokiaľ by začal znova blbnúť tak skusím úplné restore a hodiť tam najnovší fw a uvidíme.
    Ešte som sa niekde dočítal, že ak by som chcel spraviť downgrade a nemám SHSH tak to ide len od iOS 4 a vyššie. Je to pravda alebo aj tak potrebujem mať SHSH zálohu?

martiintu
    Účastník

Tak a už to robí znova, skúšal som dať restore a pri nejakom overovaní u apple mi vyhodí chybu 3194. Neviem prečo, všetko mám originál nemám ani JB a aj tak mi to vyhodí chybu. Dá sa to nejako obísť tá chyba?

zane
    Účastník

Fúha, no ja som chcel akurát updatnuť môj 3GS na 4.3.5, lebo teraz mám 4.0.2, ale ako tak čítam tieto postrehy, tak asi ostanem pri starom OS, keďže teraz šlape ako hodinky…

Hm, čím to môže byť? Žeby sa zamerali pri nových verziách už na iPhone 4 a nedbali na to, že 3GS-ka nebudú vládať?

jigga1411
    Účastník

zameriavaju sa nato ze chcu aby si si kupil novy iphone…. podla mna to je vlastne legalne odstavovanie este funkcnych no pre nich uz starych modelov.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.