Downgrade 5.0.1 -> 4.3.3 iPad1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Downgrade 5.0.1 -> 4.3.3 iPad1

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    modemw
    Účastník (Participant)

Ahojte, potreboval by som pomoct s downgradom z 5.0.1 na 4.3.3, jedna sa o iPad 1, wifi+3G, bez jailbreaku. Dovod, kvoli ktoremu downgradujem je nespokojnost s rychlostou iPadu.
    Pri restore v macu (snow leopard, najnovsi itunes) pri vybrati vopred stiahnuteho .ipsw suboru, po prebehnuti extracting vyskoci chybovy kod 20, nasiel som na apple.com ze to sposobuje nejaky security software, lenze ten ja vobec nepouzivam. na youtube som nasiel, ze treba vypnut firewall, ten som ani zapnuty nemal a tejto hlasky sa nemozem zbavit. viete mi prosim pomoct? upresnim este, ze mam SHSH zalohu na 4.3.3, na ktory chcem downgradovat. IPcky pre gs.apple.com v hosts file som skusal 74.208.10.249 aj 74.208.105.171, no ani jedna nezabera. Budem vdacny za akekolvek rady.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Mas SHSH v TinyUmbrella ? Ak ano, tak zapni TSS server a v hosts presmeruj gs.apple.com na localhost (resp. 127.0.0.1). Chyba 20 je kvôli zlemu suboru hosts. Stihni si Tiny Umbrelu, malo by ti to same stiahnut ulozene SHSH z Cydia serverov, potom pusti TSS server a presmeruj gs.apple.com na localhost. Nezabudni dat iPad du DFU modu (resp. môzes vyskusat aj pwnedDFU cez redsn0w).

modemw
    Účastník (Participant)

SHSH mam uploadnute na serveri cydie. problem je uz vyrieseny, stacilo namiesto recovery modu pouzit DFU mod, potom uz prebehol downgrade uspesne. Al aj tak dakujem za radu. Ked uz si spomenul tiny umbrela, je mozne stiahnut si zo cydie SHSH pre konkretny iDevice a vyuzit potom tuto zalohu priamo v tiny umbrela?

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Tusim by to malo ist, ale musis mat iPad pripojeny k PC, ked chces stiahnut SHSH zo serverov (aby Tiny Umbrella vedela tvoje UUID a podla toho stiahla prislusne hashe).

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.