Dovozapple

Domov Diskusné Fóra Ostatné Dovozapple

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Julien
    Účastník

Ide vam ta legendarna stranka dovozapple.ic.cz co mali udajne otvorit predajnu ???
    A prestali mi odpisovat na maily.

ViRPo
    Účastník

Mne sa nepodarilo cez nich zohnať iPad 16ka wifi. Povedali, že sa to predĺžilo a ja som to potom zrušil. Všimol som si nejaké nové „akcie“. tak neviem.

@Julien
    : Ak si im písal, že si z macblog fora tak sa nedivim :D

Dr.Exit
    Účastník

Nie nejde. Ic.cz má výpadok. Však čo by chceli od free hostingu :D

To si pozriem ak „budú“ mať predajňu :D

marek
    Účastník

jasne, si na free hostingu a otvaras predajnu :)

Dr.Exit
    Účastník

Však to :D

Leryth
    Účastník

jj a ani na email nevedia odpovedat rad by som vedel s coho maju trzby :D sice ceny maju pekne ale co stoho ked nic nevedia dodat :) …
    PS: kontakt uz nemaju dostupny mozno robia nejake zmeny…
    edit: esteze na lavo v spodnej casti stranky je napisane citujem „Na Vaše e-maily odpovieme rýchlo !“ :D:D:D

Dr.Exit
    Účastník

Hmm. Začnem čítať web a hneď na úvode preklep „Vitajte na strnkach Dovozapple !“ :D

Anonymný
    Neaktívny

asi hladaju nejake priestory zdarma kde by otvorili predajnu, ale to uz bude asi problem.

ViRPo
    Účastník

Inak dovozapple.sk je zaregistrovaná domená. V staršej téme bolo diskutované niečo také že je neregistrovaná … Tak nás možno prekvapia novým webom.

Julien
    Účastník

Na to som zvedavy aj ja….a s timi preklepmi napriklad ich model iMac 27″ i7 ma 2.8 GHZ :D Pohode

Adrian91
    Účastník

Tusim predvcerom som bol na tej stranke pribudlo tam, že studenti maju 5% zlavu, a co sa tyka domeny, nebola vtedy este registrovana. Mozno niekto z vas ju registroval (priznajte sa kto :D)

ViRPo
    Účastník

@Julien: :D dosť divne to celé vyzerá, hŕba chýb a preklepov. Akoby to robil nejaký amatér.

Julien
    Účastník

No ved prave ale cela ta stranka je taka jednoducha iba take ze narychlo podla mna su to podvodnici predvali tam iMacy s 300-550 € zlavami. (Som bol na nervy ked som to vydel)
    Uvidime urcite nebudem kupovat niec cez net od nich ale do tej predajne pridem. „Ak bude“
    Ale povedali ze ceny potom pojdu o 20% podla mna dalsi tah ako nalakat ludi aby nieco rychlo kupili cez net.

wakkee
    Účastník

domena bola vtedy registrovana alebo bola neaktivna co je aj teraz, pisal som to do predchadzajucej temy. Velke nadeje by som tomu nedaval.

Julien
    Účastník

No uz im to funguje co to znamena ze domena je registrovana ?
    Ci ako ?

ViRPo
    Účastník

stránka dovozapple už je v predstavbe či čo :D

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.