Doporučili byste tuto firmu?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Doporučili byste tuto firmu?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56472
    kenika
    Účastník (Participant)

    uvažuji o koupi Mac Book bíly 120GB, teda jsem už rozhodnutý, jenže ty ceny u nás mě trochu trápí asi jako každého jiného, objevil jsem však na netu tuto firmu:
    http://www.macservis.cz/onas/page19/page19.html
    Dováží MacBooky z Rakouska a ty ceny vycházejí opravdu o několik tisíc levněji.

    Předpokládám, že by mi tu MacBooka každý doporučil. Chtěl jsem se jen zeptat, jaká je kvalita produktu, jestli se po roce nezačne nějak projevovat (vrzání, žloutnutí, a pod.). Díky moc!

    #118162
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Tu firmu ti mozem vrele doporucit, mam s nimi osobnu skusenost a pristupuju k zakaznikom trosku nadstandartne.

    #118163
    Kamenosaurus
    Účastník (Participant)

    Docital som sa tam, ze nakupuju v rakusku bez dph. To dphcko k cene v Cechach pripocitaju pri predaji, alebo tovar od nich dostaneme absolutne bez dph? vdaka za ozrejmenie

    #118165
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Ano, nakupuju to bez DPH, lebo DPH si musis priznat v state, z ktoreho pochadzas. Ale stale je ta cena radovo aj po pricitani DPH u nas v SR/CR o niekolko tisic korun menej ako napriklad v Alza velkosklade.

    #118166
    kenika
    Účastník (Participant)

    1040,83 stojí výkonnější white MacBook, EUR Devizy prodej, kurz je 26.565, tedy na CZK bez DPH to je 27.649,64 ( (29.499,- je cena Alza.cz). S DPH jsou ceny (32903 pro tuto firmu, a 35104 pro Alzu). Vše ale s roční zárukou, takže předpokládám, že živnostenský list je podmínkou.
    Rozdíl je tedy 3 tisíce Kč, jen jsem už položil na stránkách firmy dotaz, jaký je příplatek za CZ klávesnici. Až mi odpoví, tak to se napíšu. Jinak děkuji za doporučení. Jsem z druhého konce republiky (Liberec) a těžko si to mohu zkontrolovat, proto jsem využil tohoto fóra.

    #118174
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Za CZ alebo SK klavesnicu nie su ziadne priplatky, ceny su rovnake, len je nutne predajcovi nadiktovat, o ktoru verziu klavesnice mas zaujem. Na cene to nic nemeni.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.