DJ soft pre zvukovku na MacBooku

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software DJ soft pre zvukovku na MacBooku

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56669
    miki
    Účastník (Participant)

    Ahojte, potrebujem narychlo zohat nejaky, aj jednoduchy soft pre DJ. Hlavna poziadavka je aby to gungovalo bez externej sietovej karty. Totiz aby vystup (master) aj odposluch (monitor) sa dali “namapovat” na intregrovanu zvukovu kartu macBook-u. Aby vystup bol vystup, ale mikrofonovy vstup aby sluzil ako odposluch/minitor.

    Pokial by som mal externu zvukovku bolo by to v pohode. Ale ja mam momentalne len MacBook – a na tom to potrebujem rozbehat.

    Nepoznate nieco?

    Dakujem
    miki

    #119297
    Sevo
    Účastník (Participant)
    #119298
    miki
    Účastník (Participant)

    jj, to forum som presiel, ale opisuju software ktory funguje s externymi zvukovkami. Potrebujem nieco bez externej zvukovky ak je to vobec mozne

    #119300
    Jazz
    Účastník (Participant)

    Kdysi jsem zkousel soft jmenovalo se to tusim DeJay nebo tak nejak uz to bohuzel nemam a ten tohle vicemene umel akorat ten odposlech byl reseny pres Imic. Jinak z placenych reseni by tohle mohl umet treba Ultramixer. Jak namapovat mikrofonni vstup na vystup jsem taky resil, ale nevyresil. (coz ovsem neznamena ze to nejde :) ) Pokud na neco prijdes urcite to sem napis taky bych to obcas vyuzil.

    #119306
    huMus
    Účastník (Participant)

    Ak sa tomu chces venovat seriozne tak si tu externu zvukovku musis kupit.
    Na livemixing si skus stiahnut trial verziu Ableton Live, cez neho mozes mixovat viac trackov naraz a pokial viem tak to zvladne aj integrovana zvukovka v macbooku. Ak ale planujes pouzivat software, ako Traktor…., tak budes potrebovat multikanalovu zvukovku, lebo potrebujes dva samostatne vystupy. Dalo by sa to vyriesit cez malicku krabicku, ktora umoznuje RCA vystup ale nemam sajnu ako to spravit
    skus google…

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.