Chcel som sa opýtať či sa niekto s týmto problémom stretol? Skúšal som vypnutie displeja, reštart, vypnutie macbooku, reset pram ale nič nepomohlo. Displej má tento problém už piaty deň. Keď som prepojil macbook cez hdmi na TV obraz na TV bol v poriadku.
Neviem, či to pomôže, ale ja som mal na externom monitore podivné vlnenie. Nakoniec som zistil, že to spôsoboval kábel intenetového pripojenia. Kúpil som lepší kábel a bolo.
Steve, to nie je robota pre vraha, to je (skor bola) stupidnost na ntu. Preboha, snad aj male decko co videlo Smrtonosnu pascu 1 vie, ze klasicke CRT treba najskor nechat par hodin vybit!
Jozef, ani niekolkohodinove vybijanie nepomoze, kedze sa samotne CRT sprava ako kondenzator, dokaze drzat napatie poriadne dlho. To by chcelo mesiace na samovybijanie.. Pripadne ho vybit manualne, ale na to som si netrufol. Nuz ale vsetko sa podarilo bez ujmy. :)
iTuxx: bez debaty ze by mali, co z deti vyrastie ked nebudu mat za moralny vzor Bruta Vyliza, Chucka Norrisa, Arnolda ci Steva Segala, na ktorych sme vyrastali mi?
Ved budu uplne skazene :)
Autor
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!