další stupidní reklama Microsoftu :-D

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware další stupidní reklama Microsoftu :-D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    Príspevky
  • #62364
    pepa007
    Účastník (Participant)

    http://www.youtube.com/watch?v=APQv8JTKM9A

    Tentokrát si herečka vybírala dokonce notebook na střih videa a skončila chudinka zase s HP :-D

    Možná by Apple mohl začít točit reklamy ve stylu “Laureen, week after” a ukázat jak u toho HP ti uživatelé nadávají :-)

    #157645
    zero0x
    Účastník (Participant)

    omg tak to je uz ubohe .. ich jediny argument je “it’s only 2gb ram” .. ramka sa da upgradnut za $50 a v ostatnych parametroch je mb pro minimalne 1000 krat lepsie jak tote sunky …

    “I’m poor, but I’m not retarded!”

    meee

    #157647
    psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

    ja to ani nekuknem :D ale sak nevim co to riesite stale…sak nech kupuju PC-cka a kto chce tak kupuje MAC, je to uplne jedno! Nech si myslia ze PC-cka su lepsie…(sice niektore su lepsie co sa tyka vnutornosti) ale operacny system aj tak maju Windows. ale je to UUUUUUPLNE JEDNO!!!!!! :)

    ale nakoniec som to kukol…jakaaa sprostaaaa je henta BABA :D:D:D achhhhhhh normalne mam ztoho taky zlyy FEELING…ze to je ale MEGA TRAPNOST nie? do p..i uFFFFFFF

    #157648
    EdDy
    Účastník (Participant)

    inak … PC = Personal Computer = Osobný Počítač … a Mac nie je Počítač :D ?

    #157649
    psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

    mac neni pocitac…sak THIS IS THE BEST MACBOOK but only 2 gigabytes of RAM…sak to neni pocitac…

    #157650
    EdDy
    Účastník (Participant)

    tak mám v tom chaos :D

    Microsoft = PC = Windows
    Apple = Macintosh = Mac

    ?? :D

    #157651
    zero0x
    Účastník (Participant)

    PC = Personal Computer

    Mac/Macintosh = PC, na ktorom bezi OS X a je od Apple

    #157653
    EdDy
    Účastník (Participant)

    aháá :D

    #157655
    Jod
    Účastník (Participant)

    No do riti, tá je už aká mrskáááá, kokos.

    #157661
    mylanko
    Účastník (Participant)

    Heh, tie ich argumenty:) Mam pocit, ze ich cielovu skupinu tvori, clovek co nema absolutne ziadne skusenosti s pocitacmi a ten im to mozno zozerie. Microsoft sa asi pozabudol v dobe, ked o pocitacoch vedelo len mizive percento ludi. Hadam si MS nemysli, ze vsetci ludia su tak tupi, ze si nevedia vybrat podla seba a musi pri tom zohravat ulohu nejakeho lacneho poradcu. Ta reklama je vazne smiesna, ale z toho smutnejsieho pohladu. MS si proste robi z ludi prdel

    #157662
    santa99
    Účastník (Participant)

    Ach bože čítať tieto komenty. Sklonená hlava , Či Mac či PC je to jedno , obaja sa snažia zarobiť , PCčka sú kupodivu fakt lacnejšie a prečo neísť radšej ku klasickému pcčku za 600eruo jak za 1200 eruovy macshit ? … Veď tie reklamy sú pravdivé , akokoľvek som používateľ Macbooku , vidím v škole jak poćítač za smiešne peniaze dokáže v grafike pokoriť tento biedny biely macbook. To nedokáže rozbehať ani posratú 5ročnú hru na optimálnych detalicoh lahodiach oku. Zato , že vy ste asi tá väčšina userov , ktorí majú Macy pro a idete sa tu s prepáčením POSRAŤ , že Microsoft robí REálne rekalmy s lepšími a dostupnejšími produktami ako má apple. Kto má peniaze si kúpi aj tak Mac a reklama ho trápiť Vôbec NEBUDE. Asi by som ani nenapísal , ale to MACBOOK a kvalita nejdu do kopy. Je to len kus šupáckeho plastu. Keby ste videli trošku zato , že sa v oboch používajú rovnaké súčiastky a u niekoho to stojí dva krát toľko tak je to fakt úbohe. Nadruhej strane Macbook resp Noteboky sú o tom , aby boli prenosné a na cestách predsa nepotrebuje Človek FIREWire tisíc úsbečiek , výstupy na všemožné grafiky , Express slot na rožšírujúce karty. Veď načo … ej to len laptop , taký ktorý nemá presne to čo májú PCčka… úbohe sa nad tým ale pozstavovať ako si obraňujete Macbooky. Prestaňte sa porovnávať , JE TO NEPOROVNATELNE , nemôžte predsa porovnávať MACy s PCčkami to sa nedá … Pretoto sú tie konflikty. Aj tak si myslím , si že všetci tú čo mate Macbooky a krásne si ich ospevujete sa len skrývate zvonka … aký máte imidžový macbook a koľko on stál a to že to hovno vie , a systém už nehovoriach je skôr profi orientovaný ako prispôsobený na normálne logické používanie. JE TO FAKT Systém pre HLUPákov. Keď si kúpim Macbook , tak len kôli výzoru a netajím sa tým paćia sa mi viac ako PCčka všetky dokopy…. That’s all …
    PS: Prestante sa uz handrkovat … po prstoch tomu kto tvori tieto topicy.

    #157663
    bawy
    Moderátor

    ?

    Takto to vyzerá, ak si niekto kúpi biely macbook, a nahodí si doň bootcamp Windows, a zabudne na OS X…

    #157664
    EdDy
    Účastník (Participant)

    Santa lol :D … nedalo sa to napísať kratšie ? tu ide o to, že niekomu vyhovuje niečo iné resp. nie kaýdému to isté … a každy si bude obranovať to svoje … ja mam PC, a čítam tu že Mac je lepší … ale netreba mi ho, nemám problémy s PC, aj keď je Mac lepší … ajtak, používam ho na Net a hry .. sem tam nejaké grafické dielko atd. .. neptorebujem mať Mac len preto že to je Mac … ale niekto inbý, neptorebuje mať Pc preto, lebo Mac je lepší … jo ? :)

    #157665
    santa99
    Účastník (Participant)

    Počuj drahý , keď máš programovať v C# asi kde si mám urobiť takú robotu ? . Okej , Javu sprovozním , ale o platforme dotNet sa tu môžeme akurát tak teoreticky rozprávať a nenakódiš ani ň. A asi ti celkom nedošlo , že tento koment nebol o Windowsoch.

    #157666
    EdDy
    Účastník (Participant)

    Dobre, ja sa stebou hádať nebudem … ale nestažuj sa, že chceš robiť niečo, čo nemôžeš Tu. Tak to rob Tam, OK ? :)

    #157667
    mylanko
    Účastník (Participant)

    Potom nechapem preco si radsej nekupis iny stroj ked ti to nevyhovuje. Ci si myslis, ze Macy sa kupuju len preto, ze pekne vyzeraju?

    BTW: V C# (samozrejme pod windowsom) sme robili jeden trapny konvertor obrazkov. Na notebooku ktory mal par cisielok vyssich ako parametre mojho MBP (ano, smiali sa mi vsetci, ze je lepsi a za menej penazi). Na nom totiz trvala konverzia 33 sekund (toto bol najlepsi cas na PC notebooku), ale na mojom MBP to trvalo 4,5 sekundy. Samozrejme vraj “vykonnejsich” notebookov tam bolo viac, ale ani jeden z nich neprekonal ani tych 33 sekund :) Kod a samozrejme aj testovaci obrazok bol rovnaky na kazdom stroji. Odvtedy uz nikto z nich na moju adresu nemal ziadnu ustipacnu poznamku ;) Teraz som ja ten, kto je si robi srandu z ich “spickovych” notebookov za malo penazi :D

    #157668
    santa99
    Účastník (Participant)

    Bez komentárov. Kebyže začnem ďalej tak neskončíme nikdy sme jak semafóry bez deadlocku

    #157670
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    santa99: biely macbook s Intel čipovou sadou je minulosť. V dobe, kedy prišiel na trh to bolo to najlepšie, čo človek mohol zohnať. Samozrejme, Intel chipsety už neskôr nemohli konkurovať v grafikách zo svojími Intel GMA integráčmi. MacBook Unibody /Aluminium/ je vyhotovený kvalitnejšie pevnejšie, kvalitnejšie než nejaký IBM thinkpad k tomu s bezkonkurenčným dizajnom a výkonom vo svojej rade 13″ notebookov. K tomu fakt, že dokonalý systém Mac OS X, kde sa chce s ním porovnávať windows? Okrem iného biely MacBook už obsahuje NVIDIA čipovú sadu (ako všetky produkty od Apple), takže si tam už zahráš i najnovšie hry na nativnom rozlíšení monitora a vysokými detailami.

    Ale áno, staré MB, mali fakt mizernú grafiku a biely MB by som už z pohľadu používateľa MB Unibody nikdy nechcel.

    Na margo tých reklám… stále to vyzerá, že PC si kupujú socky, čo nemajú na Mac.

    #157672
    monicqa
    Účastník (Participant)

    santa: ja mam mac a uz by som sa nevratila k pc (hoci som mala pomerne dobry stroj) ani za nic. dovod? nie preto ze je biely, ze je to mac, alebo ze vsetci hovoria ake su macy skvele. ale preto,ze s macom som nemala zatial ani jeden problem. ale akonahle sadnem za pc-cko, musim stale nieco riesit a opravovat. a to ma fakt nebavi.

    #157674
    designme
    Účastník (Participant)

    “kvalitnejšie než nejaký IBM thinkpad” to si mal na mysli aj tie plastove zapadky na RAMky ktore su ozaj na hovno v MB Alu?

    “takže si tam už zahráš i najnovšie hry na nativnom rozlíšení monitora a vysokými detailami” ak si myslel World of Goo tak potom suhlasim. Inak strasny blabol.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.