Chyba ale feature iPhonu 5?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Chyba ale feature iPhonu 5?

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    bawy
    Moderátor

ZDravím, mám takú záležitosť už viac krát som si všimol, že keď chcem niečo robiť s iPhonom 5 a leží v horizontálnej polohe bez toho aby som ho držal v ruke, proste povedané leží…nefunguje dotyk. akonáhle ho chytím do ruky dotykk zas funguje v ruke v horizontálnej polohe dotyk funguje, len keď telefon leží normálne telefón nereaguje na dotyk.. je to chyba alebo feature?

paradoxné je, že odblokovať ide aj po „ležiačky“

edit: aha, tak už som si všimol, že to má čo dočinenia s nabíjaním, robí to len keď telefón nabíjam.

eraserv6
    Účastník

Skusal si inu zasuvku?

sairik
    Účastník

u mna nic take nepozorujem, restore :)

iTuxx
    Moderátor

Pri nabijani sa moze dostavit problem s reakciami dotyku. Vyraznejsie je to pri pouzivani neoriginal nabky.

MoRFi
    Účastník

To som chcel napisat. Pouzivas originalne prislusenstvo?

bawy
    Moderátor

Jo je to originál nabka, restor nepomôže keďže dochádza k prebíjaniu elektriny na kostru prístroja a akonáhle sa len letmo dotknem kovovej kostry dotyk reaguje..veľmi zvláštne, ale tak aspoň ďalší dôvod na reklamáciu, ale počkám ešte nech to poriadne odpozorujem.

Najvýraznejšie to je cítiť keď je batéria úplne nabitá. Teraz mám 72% a telefón nemá problém s dotykom.

eraserv6
    Účastník

bawy: Ak mas hlinikovy macbook, zapoj ho do zasuvky a skus nabijat cez USB port. Ak to aj tak bude blbnut tak mas problem so zasuvkou. Ja som podobny problem riesil tiez a na vine bola zasuvka.

bawy
    Moderátor

Práve som to skúsil..nabité do plna, dotyk pri nabijaní cez macbook pro bez problémov..

raul
    Moderátor

Tak to moze byt aj zla nabijacka (aj ked je original) – vyskusal by som nejaku z ineho prislusentstva.. Predsa je jednoduchsie kupit inu nabijacku (ak netreba k tomu iphone tak aj reklamovat), ako na SK reklamovat iPhone.
    Len si daj bacha, aby ta to nekoplo…

MoRFi
    Účastník

raul aj samotna nabijacka sa da reklamovat :) ale tak ci inak musi ist do servisu s telefonom :)

raul
    Moderátor

Ved o tom vravim…

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.