Canon isensys 4010 prosim o pomoc

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Canon isensys 4010 prosim o pomoc

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    YURI
    Účastník (Participant)

Zdravim vsetkych. Poprosil by som o pomoc pri zdielani tejto tlaciarne. Mam ju zavesenu na PC win xp, klasicky vyzdielanu a Mac mi ju vidi (OS X Leo), cesta je nastavena ok, ale problem je zrejme s ovladacom UFRII LT pre Mac. ten tento typ pripojenia nepodporuje… Nevedel by mi niekto znaly problematiky helfnut, ci neexistuje nejaka finta ako to rozbehat? Skusal som Tlacku zavesit na Mac, Pc ju vidi aj tlaci cez Bonjour, ale zas nejde skenovanie do Mac-a. Macovsky ovladac to proste nepodporuje. Skusal som uz vsemozne hladat, no neviem sa dopatrat riesenia. Za pomoc vopred dakujem. Yuri.

motaj123
    Účastník (Participant)

Aj ja sa pripájam k prosbe o pomoc. Ja som to vzdal asi pred pol rokom keď som ju nedokázal rozchodiť ani cez DI 524UP s print serverom ani ako zdieľanú na PC s WinXP. Ďakujem za nejaké rady, ktoré by nám obom pomohli. (MB, OS X Leo).

vojtacz
    Účastník (Participant)

se sdílením nevím, ale scan na Macu nefunguje. mám ji doma, jediný co jde je tisknout, z Maca prostě scanovat nejde :(

YURI
    Účastník (Participant)

Problem je jednoznacne v ovladaci od Canonu. To ze nejde ani scanovanie na Mac-ovi je dost problem. Keby to islo neni co riesit, zavesim tlaciaren na Mac a cez Bonjour Pc tlaci veselo… Keby niekto vedel o nejakom uni ovladaci dost by to bodlo. Napr Bonjour pouziva HP colour lser jet 4550 na vsetko. Mam takto vyzdielanu Canon Pixmu IP4550 a hoci je atramentova krasne funguje aj na tomto ovladaci. Skusal som to opacne, cez IPP protokol ale nejde to. Dost ma to stve…

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.